GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

TechStore.Ro aduce în casele românilor tehnologia italiană prin lansarea gamei premium de aragazuri ILVE!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:00 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 13:47

Pe lângă prospețimea ingredientelor și calitatea lor, când vine vorba de gătit, un aspect extrem de important de care orice bucătar trebuie să țină cont este legat de funcțiile electrocasnicelor sale. Nu te poți aștepta la rezultate de top în lipsa unei tehnologii de top și din acest motiv, TechStore.Ro, un magazin de electrocasnice din România recunoscut pentru gama sa unică de produse, aduce în prim plan pe piața românească aragazurile ILVE, o colecție de aragazuri profesionale fabricate în Italia, ale căror performanțe depășesc cu mult nivelul la care sunt capabile să ajungă produsele fabricate de competitori.

Istoria brandului ILVE

ILVE este un prin definiție un brand italian născut într-o comună modestă din apropierea orașului Veneția. El a fost creat în anul 1952 de către doi electricieni, prieteni și parteneri de afaceri, pe nume Eugenio Illoti și Evelino Berno care nesatisfăcuți de calitatea aparatelor de gătit disponibile la momentul acela pe piață, s-au hotărât să-și scrie propria poveste cu mâncare și să creeze pe cont propriu un aragaz comercial.

Proiectul s-a dovedit un real succes și în doar 13 ani de la lansarea primului aragaz ILVE amatorii de preparate culinare fine făceau coadă în fața atelierului celor doi bărbați pentru a da comandă de o nouă mașină de gătit. 

Nostalgie - chintesența conceptului ILVE

De-a lungul carierei lor, dorind să lase ceva în urmă, Eugenio Illoti și Evelino Berno au creat gama Nostalgie, o gamă de aragazuri care se fabrică și azi și reprezintă chintesența conceptului ILVE. Aparatele de gătit Nostalgie, la fel ca și toate celelalte mașini de gătit pe care cei doi electricieni și-au pus amprenta, sunt asamblate manual, au o mulțime de funcții nemaipomenite și mai nou, sunt disponibile și în România în magazinul online TechStore.Ro.

Calitățile unice ale aragazurilor Nostalgie sunt apreciate în mod special de chefi cu renume mondial, care nu ezită a le achiziționa pentru bucătăriile restaurantelor lor, dar și de către amatori de gătit care pur și simplu și le doresc în propria locuință pentru a da curs pasiunii lor pentru prepararea mâncării.

TechStore.Ro aduce în casele românilor tehnologia italiană prin lansarea gamei premium de aragazuri ILVE!

Majestic - o gamă de aragazuri a noii generații

După ce și-au construit o carieră excepțională în calitate de producători de aragazuri profesionale, Eugenio Illoti și Evelino Berno au hotărât că este timpul să se retragă și să lase compania pe mâna unor persoane cu o nouă viziune și o nestăpânită poftă de viață: fii lor. Iar tinerii nu numai că s-au ridicat la așteptările părinților, ci la doar un an după preluarea ștafetei, în anul 1984, au introdus aragazurile ILVE pe piața australiană și au dat curs unei noi povești de succes.

TechStore.Ro aduce în casele românilor tehnologia italiană prin lansarea gamei premium de aragazuri ILVE!

Apoi, urmând exemplul părinților lor, după ce și-au descoperit propria direcție în domeniul afacerilor și și-au dat exact seama despre lucrurile pentru care vor să rămână în istoria bucătăriei mondiale, au lansat gama Majestic, o serie de aragazuri cu multă personalitate, de asemenea disponibilă și în România, în magazinul online TechStore.Ro.

De la înființare și până în ziua de azi compania ILVE nu a avut parte doar de momente glorioase, ci a întâmpinat și hopuri și piedici ca de exemplu în anul 2008, când s-a confruntat ca multe alte firme cu efectele crizei financiare. Dar patronii săi și-au păstrat promisiunile luate față de propriul concept, au continuat să producă doar produse de cea mai bună calitate și prin multă muncă, pasiune și dedicație au reușit să ducă mai departe povestea a două familii ambițioase și cu o creativitate ieșită din comun. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close