GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Top 5 meciuri de fotbal din weekend, plus Betano Master în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 10:59 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 11:00

Finalul de săptămână aduce partide extrem de atractive în campionatele de top din Europa, plus un nou episod din legendarul derby scoțian Old Firm dintre Celtic și Rangers. Betano îți aduce avancronica derby-urilor din Europa, dar te invită în același timp să joci și în noul Betano Master pe meciurile din Liga 1 a României într-un veritabil campionat al predicțiilor care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci

Ziua de sâmbătă, 8 aprilie, aduce trei partide în Betano Master, dintre acestea una singură din playoff: Farul Constanța – Universitatea Craiova (ora 20:30).

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul Farul – Universitatea Craiova din playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur. Ambele echipe marchează (Da/Nu) se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

În ultimele trei confruntări directe ambele echipe au marcat, o predicție de luat în calcul pentru meciul de la Ovidiu.

Farul s-a impus la ultimul duel cu Universitatea Craiova, cu 2-1, meci decis de o gafă a portarului Giedrius Arlauskis. După acel meci lituanianul s-a despărțit de echipa din Bănie.

Nicio remiză nu s-a înregistrat între Farul și Universitatea Craiova în ultimele șapte meciuri directe. Dobrogenii au câștigat două meciuri, iar oltenii s-au impus de cinci ori.

Avancronica meciurilor de top din Europa

Celtic – Rangers (sâmbătă, 14:30)

Despărțite de 9 puncte în clasamentul din Scoția după disputarea a 30 de etape, marile rivale Celtic și Rangers se înfruntă pentru a patra oară în actualul sezon și a treia oară în campionat. Celtic a obținut două victorii (4-0 pe teren propriu în campionat și 2-1 în deplasare, în Cupa Ligii), o altă partidă terminându-se la egalitate, scor 2-2. Sunt patru meciuri fără victorie pentru Rangers în Old Firm, toate competițiile.

Freiburg – Bayern (sâmbătă, 16:30)

Cele două echipe se reîntâlnesc la doar câteva zile distanță după ce Freiburg a eliminat Bayern chiar la Munchen, cu 2-1, în sferturile de finală din Cupa Germaniei. Bavarezii sunt dornici de revanșă, mai ales că în clasamentul din Bundesliga au doar două puncte avans față de Dortmund. Locul patru, Freiburg luptă cu Leipzig pentru o clasare pe loc de Champions League. În ultimele două confruntări din campionat Bayern a marcat 9 goluri în poarta lui Freiburg (5-0 și 4-1).

Lazio – Juventus (sâmbătă, 21:45)

Echipa din capitala Italiei ocupă locul secund în clasamentul din Serie A, în timp ce Juventus se află pe șapte, la patru puncte de cupele europene. Bătrâna Doamnă din Torino a câștigat opt din ultimele 12 meciuri cu Lazio în toate competițiile. În tur a fost 3-0 pentru Juventus, iar de atunci cele două s-au mai duelat și în Cupa Italiei, pe 2 februarie, când Juventus s-a impus de asemenea pe teren propriu, cu 1-0. Lazio n-a mai învins Juventus din Supercupa Italiei, în decembrie 2019.

Nice – PSG (sâmbătă, 22:00)

PSG vine la Nisa după două înfrângeri consecutive pe teren propriu în campionat, cu Rennes și Lens. De cealaltă parte, Nice are două remize la rând cu același scor (1-1), contra lui Lorient și Angers. În ultimele două dispute directe Nice și PSG au câștigat pe teren propriu la limită: 1-0 Nice în 5 martie 2022 și 2-1 PSG în 1 octombrie 2022.

Liverpool – Arsenal (duminică, 18:30)

Cel mai așteptat meci al finalului de săptămână în Premier League aduce liderul Arsenal pe Anfield Road contra unei echipe în mare criză de puncte. Echipa lui Jurgen Klopp ocupă doar locul 8 în clasament, la șapte puncte de cupele europene. Arsenal are 8 puncte avans și un meci în plus disputat față de Manchester City, principala contracandidată în lupta pentru titlu. Arsenal s-a impus în tur, cu 3-2. A fost singurul meci din ultimele șapte disputate în care ambele echipe au marcat.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează