GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  POVESTE

INEDIT Povestea românului care petrecea cu Ronaldinho » A fost la party-urile brazilianului și dezvăluie: „Era clientul meu”

Ronaldinho este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istorie / Sursă foto: Facebook +32   FOTO
Ronaldinho este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istorie / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 16:09 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 16:16

Nicolai Tand, un chef celebru în prezent în București și în țară, a povestit cum a participat la party-urile celebre ale marelui Ronaldinho, el cunoscându-l pe brazilian la restaurantul din Paris în care lucra pe vremuri. Totodată, a vorbit și despre impactul pe care Cantona îl avea la începutul anilor 2000 în localurile de lux din Orașul Luminilor.

Nicolai Tand (49 de ani) este cunoscut publicului din România ca chef, înainte la Paris, acum la București, patron de restaurant în centrul Capitalei, dar și competitor, și prezentator în diverse emisiuni televizate. Povestea lui este impresionantă. S-a educat după ce a trecut prin etape demne de film!

Maramureșeanul a rămas de mic orfan de tată, a fugit fără acte în Occident, a fost prins și deportat, a fugit din nou, a fost refugiat, a trăit de pe o zi pe alta, mâncând inclusiv mâncare pentru pisici, după propriile mărturisiri!, pentru ca apoi să presteze diverse munci în Franța până a ajuns să fie bucătar și manager de restaurant. Și unde? Tocmai în inima Parisului, Orașul Luminilor!

Hârtia de 500 de euro, împăturită, de la Ronaldinho

În podcast-ul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, Nicolai Tand a povestit cum viața lui s-a intersectat cu a diverselor staruri care impresionau în Parisul de la începutul anilor 2000. Cu fotbaliști de renume internațional, de exemplu, a legat legături speciale. Cu Ronaldinho, campion mondial cu Brazilia, care a evoluat la PSG. 

+28 FOTO

Sud-americanul era recunoscut pentru măiestria de pe gazon, dar și pentru viața lui de noapte, un superstar al fotbalului, dar și un party-boy total. Ronaldinho a cucerit faimă și trofee și la Barcelona, ulterior, dar era atras de viața de noapte a Orașului Luminilor. 

„Era clientul meu la restaurant. Tocmai câștigase Liga Campionilor cu Barcelona (n.r. în 2006), dar rămăsese cu gustul Parisului. Îmi dădea câte 500 de euro, era o hârtie rozalie, împăturită, mi-o dădea de fiecare dată când dădea noroc cu mine. La discotecă era Dani, o bătrână de vreo 70 de ani, care tăia și spânzura. Mi-a zis că n-am voie să intru: «Nicolai, e o petrecere, nu poți să intri!».

Povestea românului care petrecea cu Ronaldinho » A fost la party-urile brazilianului și dezvăluie: „Era clientul meu”
Nicolai Tand are și o pasiune pentru fotbal, este susținător al Rapidului, fiind văzut la diverse meciuri în Giulești

I-am zis că m-a chemat Ronaldinho. Ea mi-a spus că dacă vine după mine sau trimite pe cineva după mine, mă lasă să intru. Aveam telefonul lui frate-su, nu al lui, și-a venit omul după mine și m-a băgat înăuntru", a povestit Nicolai Tand.

Ce efect avea Cantona asupra oamenilor

Ardeleanul a trăit și a văzut multe în localurile de fițe din Paris. A povestit că a fost impresionat de frumusețea Monicăi Bellucci sau de magnetismul exercitat de Alain Delon, dar un alt personaj celebru din lumea fotbalului l-a fascinat pe român. Este vorba de legendarul Eric Cantona, supranumit „The King”, francezul care, alături de Sir Alex Ferguson, a recreat un Manchester United modern și strălucitor. 

„Am simțit puterea extraordinară a omului Eric Cantona. N-am ce comparație să fac. Când a intrat Cantona în restaurant, s-a oprit timpul în loc! Se opreau toți din mâncat, din ce făceau și doar se uitau la el. Legendă! M-a marcat doar prezența lui. Fotbaliștii mari erau cei mai smeriți, ăștia ceva mai mici, cu fițe”, a mai spus Nicolai.

Eu nu știu să fac bani decât muncind. Unii fac cu creierul, eu fac cu mâinile. Regret că n-am făcut studii, dar am decis să nu fac, după ce a murit tata, pentru a face bani pentru mama. Adică mama să muncească, iar eu să mă distrez? Aveam imaginea unor prieteni ce se duseseră la studii și mai mult stăteau la cinema sau la distracție.

- Nicolai Tand

Citește și: 

Decizie-surpriză luată de Arabia Saudită » Asiaticii nu mai vor să organizeze Campionatul Mondial din 2030

Un star al lui Man. United, acuzat: „M-a ținut captivă, m-a amenințat cu moartea. A fost un abuz fizic și psihic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  23 Iunie 2023, 16:25

"un chef celebru în prezent în București și în țară" :)))) in prezent,in Bucuresti,in tara,in articol,in capul autorului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează