Comentarii (7)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  20 Februarie 2023, 14:28
Postat de eddymaster pe 13 Februarie 2023, 14:19

practic omul spune ca pandemia ia pus la pamant afacerea. si fiind un oras mic nu mai are cum sa revina. in Bucuresti sunt oameni cu bani,destui de multi. in medias nu sunt oameni cu bani. inainte de pandemie aveau bani si cei din medias,dupa pandemie nu prea. inainte de pandemie aveau multi bani Bucuresteni,dupa pandemie tot au multi bani bucuresteni. cam asta este logica.

Dar el zice că a ieșit pe plus în anii pandemiei, 2020 și 2021? Cum i-a pus pandemia afacerea la pământ din moment ce a ieșit pe plus?!?!?

Carola
Carola  •  15 Februarie 2023, 17:55

Sunt foarte mândru că am lucrat la restaurant, am făcut parte dintr-o echipă extraordinară - clienții au fost întotdeauna ca o familie. Sunt total recunoscător orașului, sunt doar întristat de felul în care atât de mulți oameni vorbesc despre fratele meu, știu cât de importantă este România pentru el ❤️

adrian.7
adrian.7  •  13 Februarie 2023, 15:22

Slab articol despre nimic...Ar fi fost atâ ea de întrebat și de aflat despre Eric: cum a ajuns vedeta la Farul și a fost primul jucator pe care Hagi l-a dat afară pentru că refuza să slăbească și făcea pe vedeta, cum a ajuns să rămână în România...a ieșit ceva călduț și tern...sper ca celelalte materiale să nu fie servicii de PR făcute unor foști sportivi cum au mai fost în GSP, cu iz de reclama mascata și sos de plata în avans a unor ponturi ulterioare

eddymaster
eddymaster  •  13 Februarie 2023, 14:19
Postat de 21lva pe 13 Februarie 2023, 12:08

ce shaorma cu de toate e in aceast articol. ba zice ca investitia la medias a fost inteligenta, ba ca a facut investitia in locul nepotrivit. ba ca de afacere se ocupa in totalitate sotia, ba ca el e atras de televiziune si vrea sa vanda restaurantul. problemele au aparut in pandemie, dar cu toate astea anii cu pandemie sunt singurii in care a iesit pe plus...

practic omul spune ca pandemia ia pus la pamant afacerea. si fiind un oras mic nu mai are cum sa revina. in Bucuresti sunt oameni cu bani,destui de multi. in medias nu sunt oameni cu bani. inainte de pandemie aveau bani si cei din medias,dupa pandemie nu prea. inainte de pandemie aveau multi bani Bucuresteni,dupa pandemie tot au multi bani bucuresteni. cam asta este logica.

21lva
21lva  •  13 Februarie 2023, 12:08

ce shaorma cu de toate e in aceast articol. ba zice ca investitia la medias a fost inteligenta, ba ca a facut investitia in locul nepotrivit. ba ca de afacere se ocupa in totalitate sotia, ba ca el e atras de televiziune si vrea sa vanda restaurantul. problemele au aparut in pandemie, dar cu toate astea anii cu pandemie sunt singurii in care a iesit pe plus...

maradona79
maradona79  •  13 Februarie 2023, 11:41

Inainte de a deschide o afacere de genul asta, poate merita un studiu de piata: cati clienti potentiali ai putea avea, cat ar putea cheltui ei, cu ce frecventa etc

gazistu
gazistu  •  13 Februarie 2023, 10:43

intradevar, mancarea e buna, are gust si bugerii sunt buni... pretul e cam acolo, cel real, probabil putin cam "maricel" pt statutul orasului, ca e mic, depopulat, altfel era perfect. chiar si asa, sunt clineti, mancarea este buna. De fiecare data cand revin acasa, merg la restaurant sa mananc ceva.

Comentează