GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROCES

FOTO Anamaria Prodan îi susține pe frații Tate: „Oare sunt criminali atât de periculoși? Există dovezi clare cu privire la acest caz?”

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 21:02 / Actualizat joi, 02 martie 2023 21:39

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, s-a implicat în cazul fraților Tate, arătându-și susținerea pentru ei.

Impresara a vorbit la Realitatea despre cazul intens mediatizat și consideră că frații Tate nu ar fi trebuit să fie arestați dacă nu există probe concrete.

+32 FOTO

Anamaria Prodan: „Unde este prezumția de nevinovăție?”

„Muncă lor de o viață și imaginea lor sunt distruse pentru ce?! Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție. De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile, cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?”, a început Anamaria Prodan.

Cristiano Ronaldo a luat foc după ce o vloggeriță din Venezuela a dezvăluit că a făcut sex cu el în cantonamentul Portugaliei
METROSPORT
Cristiano Ronaldo a luat foc după ce o vloggeriță din Venezuela a dezvăluit că a făcut sex cu el în cantonamentul Portugaliei

Impresara a continuat: „Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea „celebre”? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării!”

„Puteau să fugă, cred eu. De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se „scapă” informații în presă... Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?”, a mai spus fosta soție a lui Reghe.

Anamaria Prodan a luat o decizie în privința noului iubit: „Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter”
RELAȚIE
Anamaria Prodan a luat o decizie în privința noului iubit: „Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter”

Frații Tate au încercat să cumpere susținerea politicienilor

Andrew Tate i-a răspuns cu un mesaj pe Twitter Anamariei Prodan și i-a mulțumit pentru susținere. „Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea”, a scris acesta, alături de un link în care declarații impresarei erau traduse în engleză.

În urmă cu două zile, în presă au apărut stenograme în care Andrew Tate a încercat să „recruteze” doi politicieni români, pe George Simion și pe Diana Iovanovici-Șoșoaca, pentru a-i susține cauza și a-l ajuta să scape de acuzațiile de viol și trafic de persoane, conform Reuters, care a citat documente depuse în instanță de procurorii români.

„Deci să le spuneți cât se poate de clar: Veți primi o grămadă de voturi când Tate spune că le-ați luat partea” și „dacă ne-ar susține, ar da foarte bine pentru carierele lor”, sunt două dintre replicile lui Andrew surprinse dintr-un dialog cu unul din asociații săi.

+23 FOTO

Citește și alte știri extrasport:

Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

Tabloidele scriu despre o nouă idilă: „Alexandra Stan, îndrăgostită de fotbalistul mai mic decât ea cu 9 ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gicab
gicab  •  03 Martie 2023, 10:25

De ce pe gesepe știrile despre și cu pușcăriași sunt majoritare?

mihneailie030
mihneailie030  •  03 Martie 2023, 09:37

Bravo Prodan! Ne - ai lipsit, cu panseurile tale, de o subtilitate inegalabila. Sa nu renunti niciodată, poporul roman, are nevoie de tine!

max9
max9  •  03 Martie 2023, 06:23
Postat de VanBasten pe 02 Martie 2023, 23:15

Si uite cum gesepe a mai facut o stire despre nimic, din nimic.

Bine ca stirile cu Becali si alte personaje grobiene sint stiri. Baietii astia sint singurii straini care au facut o publicitate pozitiva Romaniei. Si da, Anamaria Prodan are dreptate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează