GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Motivul pentru care Anamaria Prodan a decis să își țină ascuns noul iubit: „Au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța”

Motivul pentru care Anamaria Prodan a decis să își țină ascuns noul iubitul. Foto: GSP +36   FOTO
Motivul pentru care Anamaria Prodan a decis să își țină ascuns noul iubitul. Foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 15:40 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 16:21

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta iubește din nou, după despărțirea de Flavius Nedelcu. De data aceasta, impresara a ales să fie discretă cu privire la viața personală.

„Nu mai află nimeni, când au aflat au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.

„Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, suntem foarte deschiși, pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată”, a declarat Anamaria Prodan. 

La final de an, Anamaria Prodan spune că 2023 a fost un an bun din toate punctele de vedere, cu multe realizări. „Anul 2023 a fost un an bun din toate punctele de vedere, a venit cu mult mai multă liniște față de anul trecut, cu proiecte fabuloase pentru viața mea, pentru copiii mei, și înfloritoare din toate punctele de vedere”, a mai zis vedeta. 

În curând, Anamaria Prodan își aniversează și ziua de naștere și are deja planuri alături de cei dragi ei. „Anul acesta o să sărbătoresc cu toată familia, cu toți prieteii, cum am făcut-o întodeauna. Încă nu știu dacă rămân în România sau nu, așteptăm”, a mai zis ea. 

FOTO. Anamaria Prodan și-a lansat podcastul

+32 FOTO

Anamaria Prodan și-a lansat un podcast pe YouTube. Impresara va avea invitați de seamă, pe care ea i-a numit „oamenii vieții mele”.

De câteva săptămâni, Anamaria Prodan a dat de înțeles pe Instagram că pregătește un nou proiect. Nimeni nu și-a dat seama cu exactitate despre ce e vorba, până când impresara nu a anunțat în mediul online că își lansează pe canalul ei de YouTube propriul podcast intitulat „Eu sunt Anamaria Prodan”, la fel ca și cartea pe care a lansat-o acum ceva vreme. Impresara promite să aibă invitați numai unul și unul.

Bună ziua, dragii mei! Eu sunt Anamaria Prodan și aveți astăzi în față o nouă versiune a Anamariei, una de podcast. Încep o emisiune a mea, unde eu fac regulile, unde eu să întreb, nu să fiu întrebată, cum am fost obișnuită toată viața. Iată-mă astăzi aici, alături de dumneavoastră și de oamenii vieții mele. Așa am să le spun eu tuturor invitaților pentru că ei m-au ajutat pe mine în carieră, iar eu i-am ajutat pe ei. Tocmai pentru acest fapt voi avea un dialog pentru dumneavoastră cu acești oameni fabuloși, care au făcut istorie.

- Anamaria Prodan

Citește și:

Avocatul Shakirei, declarație incredibilă: de ce era mai bine să se cupleze cu Sergio Ramos, nu cu Pique!
SPANIA
Avocatul Shakirei, declarație incredibilă: de ce era mai bine să se cupleze cu Sergio Ramos, nu cu Pique!
Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”
RECUPERARE
Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  26 Noiembrie 2023, 11:49
Postat de VardyParty pe 26 Noiembrie 2023, 10:52

Oh, Bastene, that’s an execution!

Daca as putea sterge comantariul, as face-o. Si repede pana nu apare cel mai infocat suporter al fcsb, Stefan de la Barbulesti 78, ca sa-mi dea cu misoginia in cap.

parpalache
parpalache  •  26 Noiembrie 2023, 11:39

O fi Irinel Columbeanu!

VardyParty
VardyParty  •  26 Noiembrie 2023, 10:52
Postat de VanBasten1989 pe 24 Noiembrie 2023, 18:17

"Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei." Da, menopauza.

Oh, Bastene, that’s an execution!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează