GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PETRECERE

Bănel Nicoliță a făcut show la nunta unei interprete de muzică populară! Cine e misterioasa femeie care l-a însoțit

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 15:09 / Actualizat luni, 07 august 2023 15:09

Bănel Nicoliță (38 de ani), fost campion cu FCSB și semifinalist de Cupa UEFA în 2006, o ține dintr-o petrecere în alta. Vineri, fostul fotbalist a participat la petrecerea de nuntă a cântăreței Maria Constantin, eveniment la care a făcut show.

Dincolo de cariera lui în fotbal, Bănel Nicoliță a apărut în multe show-uri de televiziune și a legat adevărate prietenii cu vedete precum artista de muzică populară Maria Constantin, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina, dar și alte persoane publice.

Datorită amiciției lor, Bănel Nicoliță a acceptat invitația la nunta cântăreței Mariei Constantin, care a organizat petrecerea la salonul de evenimente al familiei Bădălău, în Bolintin-Vale, lângă București. Fostul fotbalist și-a făcut intrarea în stil mare, îmbrăcat într-o ținută albă din cap până în picioare.

S-a așezat la masă alături de tânăra care l-a însoțit, circulă zvonuri că aceasta e chiar iubita cu care are o relație de trei ani de zile. Bănel Nicoliță a socializat la masă cu Vica Blochina, Kamara, Mihai Mitoșeru, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

La un moment dat, auzind muzica de petrecere, Bănel Nicoliță s-a ridicat în picioare, lângă masă, și a început să danseze. Toate aparatele de filmat s-au îndreptat către el, dar și către femeia pe care a avut-o alături. Aceasta îl privea, fără să-l însoțească însă la dans. Îmbrăcată tot în alb, ea a avut o apariție discretă.

+1 FOTO

S-a zvonit că Bănel Nicoliță are o relație cu Vica Blochina

După ce în presă au apărut zvonuri privind o posibilă relație între fostul fotbalist și Vica Blochina, aceștia fiind surprinși de mai multe ori luând masa împreună, Bănel a afirmat că între el și Vica există doar o relație de prietenie.

„Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a declarat Bănel Nicoliță potrivit cancan.ro.

Cine e, de fapt, iubita lui Bănel Nicoliță

În urmă cu trei ani, Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret de mama copiilor. Ulterior, el a recunoscut că a greșit, însă nu mai are cum să dea timpul înapoi. „Divorțul a venit în urma unei nebunii de-ale mele. Eu am greșit în toate deciziile. Fosta soție a încercat să protejeze copiii, finanțele și pe mine în principal.

Pe mine nu putea să mă mai întoarcă nimeni. Ea mi-a spus că nu e de acord ca eu să plec. Nu, sincer nu a meritat. Regretele sunt foarte mari, dar nu mai contează. Divorțul l-am făcut, banii i-am pierdut, acum trebuie să iau viața de la 0. Așa cum am făcut. Eu m-am născut sărac și pot să iau viața de la început”, a declarat Bănel Nicoliţă într-o emisiune la Kanal D.

După despărțire, el a început imediat o altă relație, pe care o are și în prezent, însă nu i-a dezvăluit până acum identitatea iubitei.

Bănel Nicoliță, în al nouălea cer: „Mă bucur că s-a făcut dreptate! Îmi iau fetele în Ghencea și o să le spun un lucru”

EXCLUSIV / VIDEO De ce a divorțat Bănel Nicoliță: „A fost nebunia mea și ea n-a putut să accepte! Mi-am asumat, mi-am făcut damblaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Shogun01
Shogun01  •  08 August 2023, 08:36

sa rad sau sa plang?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează