GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ALL STARS

FOTO Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars! Scene incredibile: „Să-i dau un cap în gură?” » De unde a pornit totul: „Îmi pare rău că nu l-am lăsat să te bată!”

Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo +19   FOTO
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 12:43 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 12:45

Cătălin Moroșanu (39 de ani) și Cătălin Zmărăndescu (51 de ani) au fost aproape de bătaie în episodul 15 de la Survivor All Stars. Cei doi luptători au avut nervii întinși la maxim după o ceartă aprinsă cu Iancu Sterp, fratele manelistului Culiță Sterp, care evoluează în echipa Războinicilor.

Faimoșii au câștigat ultimul joc al săptămânii la Survivor All Stars, 5-4, și au obținut o masă de lux pentru condițiile din reality show: paste bolognese. Ziua s-a încheiat însă cu un scandal imens. Moroșanu și Zmărăndescu, cei doi luptători din echipa Faimoșilor, și-au ținut cu greu nervii în frâu, fiind aproape de o bătaie cu rivalul Iancu Sterp.

Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie la Survivor All Stars!

Totul a pornit de la Andrei Ciobanu, care le-a strigat după victorie: „E totul bine. Gata, o să mâncați, e totul bine”. Având deja mai multe clinciuri cu Faimoșii în săptămânile trecute, acesta a fost „taxat” imediat. Jador și Moroșanu au răspuns cu înjurături, moment în care din spate a venit Iancu Sterp cu replici pe măsură.

Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
Moroșanu și Zmărăndescu, aproape de bătaie cu Iancu Sterp la Survivor All Stars! Foto: captură Voyo
+15 FOTO

Moroșanu a luat foc când a auzit înjurături și s-a dus direct spre adversar. Cei doi au stat cap în cap și au fost cu greu despărțiți de restul concurenților. „Hai să ne măsurăm!”, i-a strigat Iancu luptătorului. Zmărăndescu a intervenit și el, însă situația s-a calmat în cele din urmă.

Tensiunile au continuat însă la Consiliul de Eliminare, unde Faimoșii urmau să voteze cei doi concurenți din propria echipă care urmau să se înfrunte pentru a evita eliminarea. Andrei Ciobanu a susținut că a fost amenințat de Zmărăndescu: „A venit la mine și mi-a zis: «Vezi că pe mine mă doare urechea asta. Și dacă mai urli o să te doară pe tine urechea cealaltă»”. Zmărăndescu a negat că ar fi fost vorba de o amenințare, susținând că doar era deranjat că rivalul țipa prea tare.

Apoi, luptătorul l-a luat la țintă pe Iancu Sterp: „Am văzut un lucru care m-a frapat foarte tare, faptul că Iancu s-a pus cap în cap cu Moroșanu. M-am dus să-i despart. Iancu mă întreba de ce îl iau pe el de cât. Dintr-un singur motiv, de tine mi-e teamă, nu de Moroșanu! Dacă intri pe mâna lui Moroșanu e nasol, despre asta este vorba. Nu vreau bătăi pe aici, nu vreau să știe ce înseamnă bătaia de stradă. Faptul că ai câștigat un meci sau ai pășit de două ori în ring, nu îți dă dreptul să te cerți cu un mare campion. Șmecheria nu e pentru oricine, e grea”.

Sterp s-a apărat: „Moroșanu și-a băgat ceva în toată echipa mea. Mi s-a umplut paharul. N-o să mai am respect. Moroșanu a înjurat, tu m-ai făcut țăran. Nu eu am jignit, tu ai jignit”. După câteva schimburi de replici, în care Iancu nu a vrut să își prezinte scuzele pentru înjurături, Zmărăndescu a răbufnit: „Chiar îmi pare rău că nu l-am lăsat pe Moroșanu să te bată!”.

Moroșanu: „Aveam mai multe scenarii: un cap în gură, să-l iau de gât!”

N-aș vrea să-l judec foarte aspru pe Iancu Sterp. N-aș vrea să-l judec chiar deloc. E destul de obraznic și lipsit de bun simț, în momentul în care tu n-ai nicio treabă cu discuția care este, să vii și să înjuri toată echipa Faimoșilor. Eu am fost sigur că Moroșanu îi dă o ștachie în gură doar ca să-i rupă dinții. Doar că, făcând gestul ăsta, însemna ca Moroșanu să plece acasă. Problema lui Iancu e că e un copil răsfățat care a avut și el două meciuri pe la RXF sau nu știu prin ce gală și are impresia că e buricul pământului. Problema este că tu te cerți cu unul care de mic a făcut lucrul ăsta. Și nu doar că l-a făcut de mic, dar e și mare campion. Despre asta vorbim. Vrei să te iei cu el? Păi, hai, dacă tot te mănâncă pielea și vrei bătaie, fă o chestie oficială. Mi-aș dori să-l bată Moroșanu, nu în 30 de secunde, pentru că atât ar dura să-l bată, mi-aș dori să-l bată 3 reprize bine ca să simtă ce înseamnă bătaia. 
Cătălin Zmărăndescu

Doamne, Dumnezeule, nici nu vreau să mă gândesc. Aveam în mintea mea mai multe scenarii. Să-i dau un cap în gură, să-l iau de gât... Slavă Domnului că vârsta și experiența mea și băieții de lângă m-au calmat. E greu. Eu în toată viața mea am 20 de ani de suferință, de bătaie. Eu cu asta mă ocup, după Survivor mă duc în ring să mă lupt pentru că îmi place să simt adrenalina aia. Eu cu asta mă ocup, cu asta am trăit o viață întreagă și tu stai cap în cap cu mine?
Cătălin Moroșanu

VIDEO. Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor 2024? „Eram într-un moment în care simțeam că trebuie să fac altceva”

Citește mai multe știri despre Survivor All Stars:

Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
SURVIVOR ALL STARS
Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
Giani Kiriță, iritat de vedetele de la Survivor All Stars: „De umplutură, niște morți!” » Vrea să revină în Dominicană: „Le dau două variante”
SURVIVOR
Giani Kiriță, iritat de vedetele de la Survivor All Stars: „De umplutură, niște morți!” » Vrea să revină în Dominicană: „Le dau două variante”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Rares2209
Rares2209  •  16 Februarie 2024, 14:50

E penibil faptul că cea mai bună redacție de sport să scrie articole despre chestiuni mondene

gazistu
gazistu  •  16 Februarie 2024, 14:19

Daca cei 2 "cocosi" erau lasati sa "se desfasoare" ... nu-l vedeam bine pe Iancu Sterp! Are dreptate Zmarandescu... una e sa te bati cu un cetatean oarecare, alta e cu un luptator profesionist!!! il "impacheta" Morosanu, de ii trebuiau cateva luni de spitalizare !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează