GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Confruntare epică! De ce s-a luat Mike Tyson de Donald Trump: „Te culci cu nevasta mea?”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 21:26 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 21:29

Mike Tyson, 55 de ani, ar fi avut un conflict cu fostul președinte al SUA, Donald Trump, conform cărții „TrumpNation”, scrisă de autorul Timothy L. O'Brien.

Conform cărții citate, fostul pugilist l-ar fi confruntat pe Trump din cauza unei aventuri pe care acesta ar fi avut-o cu Robin Givens, soția lui Mike Tyson din acea perioadă.

„Aș putea să te întreb, te culci cu nevasta mea?”, l-a abordat Tyson în cadrul unui eveniment în care cei doi s-au întâlnit.

FOTO Mike Tyson, editorial răvășitor: de unde a căpătat pasiunea pentru porumbei și momentul care l-a motivat să devină pugilist profesionist
SPECIAL
FOTO Mike Tyson, editorial răvășitor: de unde a căpătat pasiunea pentru porumbei și momentul care l-a motivat să devină pugilist profesionist

Donald Trump după ciocnirea cu Mike Tyson: „Sunt mort, am zero șanse”

Răspunsul lui Trump la întrebarea lui Mike nu apare în carte, în schimb apare o reacție pe care acesta ar fi avut-o după întâlnirea cu Tyson.

„Acum mă simt înghețat, imaginează-ți dacă m-ar fi lovit, aș fi fost mort, zero șanse. E campionul mondial la categoria grea, are o armură solidă”, ar fi spus Donald Trump.

Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
+17 FOTO

Tyson și Trump, prieteni și dușmani

În ciuda conflictului menționat în cartea lui Timothy L. O'Brien, Donald Trump și Mike Tyson au avut și o relație de prietenie. Cei doi se cunosc de la finalul anilor '80, când Trump a oferit 11 milioane de dolari pentru organizarea luptei cu Michael Spinks, care a avut loc la Atlantic City Convention Hall.

Ulterior, în 2016, Mike Tyson a fost una dintre celebritățile care l-au susținut pe Donald Trump în campania lui pentru alegerile prezidențiale.

Tyson și Robin Givens au fost căsătoriți doar doi ani, între 1988 și 1989.

Citește și alte știri:

Anamaria Prodan, „săgeți” către Reghecampf » Cu cine a petrecut Ziua Îndrăgostiților: „Puțini sunt cei care știu”

De ce nu sărbătorește Gigi Becali Valentine's Day: „Abia atunci vine sfârșitul lumii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează