GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Cristi Borcea i-a spus adio Mihaelei și în afaceri! Fosta soție a milionarului a fost înlăturată de la conducerea hotelului de familie

Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 15:52 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 15:52

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a cumpărat în urmă cu ani de zile hotelul Muntenia din stațiunea Olimp, ulterior l-a renovat și l-a redenumit „Pam-Beach Olimp”. Mihaela Borcea, fosta lui soție, a fost CEO până de curând, când a fost înlăturată de la conducerea afacerii. 

După divorțul din 2011, Mihaela Borcea și Cristi Borcea au rămas apropiați de dragul copiilor și al afacerilor. Ea a preluat frâiele hotelului Pam Beach Resort din Olimp, care e deținut de familia Borcea. 

Prima soție a fostului finanțator al lui Dinamo deţine 21% din capitalul social la hotelul din Olimp, la care până de curând era CEO. Ea conducea această afacere, zi de zi era pe litoralul românesc, pe timpul verii, pentru a le oferi clienților cele mai bune condiții. 

Valentina Pelinel: „Datele contractului sunt confidențiale”

+22 FOTO

Totul până acum, când Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp deținut de familia Borcea. Chiar dacă acesteia i se prelungise, chiar în februarie 2023, mandatul de administrator unic pe care-l avea la firma fostului soț până în anul 2027, Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului de pe litoral, scrie Cancan.

Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, e cea care a confirmat vestea, pentru sursa precizată mai sus. „Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel. 

Ulterior, și Mihaela Borcea a făcut primele declarații despre schimbare. „Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, a spus Mihaela Borcea

FOTO. Cât de mare și spațios e hotelul din Olimp al familie Borcea

+21 FOTO

Cristi Borcea a cumpărat hotelul Muntenia din stațiunea Olimp, l-a renovat și la transformat în hotelul Pam-Beach Olimp. Unitatea de cazare a primit mulți oaspeți, lor le punea la dispoziție foarte multe facilități. „Hotelul te așteptă cu multe noutăți în această vară! Piscină cu o priveliște superbă, loc de joacă exterior, cât și interior pentru copii și bineînțeles o piscină cu tobogane pentru cei mici”, este descrierea făcută de Valentina Pelinel pe Instagram. 

Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 de camere duble (twin și matrimoniale). O noapte de cazare în hotel costa în vara lui 2022 de la 325 de lei și putea ajunge până la 710 lei, totul în funcție de camera aleasă. Unitatea de cazare are și restaurant, dar și o piscină.

Citește și:

Scene incredibile în prim plan cu mama unui superstar de la Manchester City » S-a îmbătat și s-a luat la ceartă cu forțele de ordine: „Duceți-vă dracu'! Sunt un animal când beau!”
ANGLIA
Scene incredibile în prim plan cu mama unui superstar de la Manchester City » S-a îmbătat și s-a luat la ceartă cu forțele de ordine: „Duceți-vă dracu'! Sunt un animal când beau!”
Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță
FITNESS
Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează