GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Galerie FOTO Cum a cunoscut-o David Beckham pe soția lui, Victoria: „Mi-a dat numărul ei pe un bilet de tren pe care îl mai am și acum”

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 18:55 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 19:45

David și Victoria Beckham au celebrat în acest an 21 de ani de când formează un cuplu. Fostul fotbalist, care în prezent are 48 de ani, a povestit în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon, cum au fost primele lor momente împreună.

Actualul proprietar al clubului Inter Miami, la care va juca Lionel Messi din această vară, a recunoscut că, pe atunci, Victoria era mult mai celebră și că el abia își câștiga postul de titular la Manchester United.

Totuși, Victoria era fană a echipei la care juca Beckham și făcea deplasări cu trenul pentru a vedea unele meciuri.

David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
+27 FOTO

David Beckham: „Fiecare fotbalist de la United avea o favorită din Spice Girls”

„Sigur că știam despre Spice Girls, era cea mai tare trupă la acel moment. Eu abia începeam să prind primul 11 la Manchester United, fiecare dintre coechipierii mei avea o favorită din Spice Girls.

Prima dată ne-am văzut la un meci jucat la Londra, însă nu am apucat să vorbim prea mult atunci. Săptămâna următoare a venit ea la Manchester pentru un alt meci.

Băuse câteva pahare, așa că mi-am zis să încerc. Am vrut să obțin numărul ei de telefon. Am vorbit cam o oră. Ea venise cu trenul și mi-a lăsat numărul ei pe biletul de tren pe care încă îl mai am. Peste 20 de ani și patru copiii mai târziu”, a povestit Beckham în emisiunea The Tonight Show.

Victoria era favorita mea din Spice Girls, evident! Ar fi fost puțin stânjenitor dacă nu era ea.

- David Beckham, propietar Inter Miami

@fallontonight @David Beckham shares how he met @Victoria Beckham over 20 years ago ❤️ #FallonFlashback #DavidBeckham #VictoriaBeckham ♬ original sound - FallonTonight

Citește și alte știri mondene:

S-a aflat! Shakira și un multiplu campion mondial au fost văzuți sărutându-se și îmbrățișându-se

Andreea Bălan se iubește cu un jucător de tenis mai tânăr cu 9 ani! „Întotdeauna să crezi în magie

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează