GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DOSARUL COLECTIV

FOTO / EXCLUSIV Daniel Oprița a fost printre susținătorii lui Piedone în fața Penitenciarului Rahova: „Care e problema?”

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, a fost prezent în fața Penitenciarului Rahova, în momentul în care Poliția l-a adus pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.
Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, a fost prezent în fața Penitenciarului Rahova, în momentul în care Poliția l-a adus pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Articol de , - Publicat joi, 12 mai 2022 16:48 / Actualizat joi, 12 mai 2022 17:04

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, a fost prezent în fața Penitenciarului Rahova, în momentul în care Poliția l-a adus pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, condamnat astăzi la 4 ani de închisoare cu executare.

  • Cristian Popescu-Piedone, fost primar al sectorului 4 şi actual primar al sectorului 5, a fost condamnat astăzi la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Piedone s-a predat și a fost dus la Penitenciarul Rahova. Toate pedepsele dictate în dosar sunt AICI!

Zeci de susținători ai lui Cristian Popescu Piedone s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova. Mulți au fost surprinși cu lacrimi în ochi, alții i-au scandat numele primarului Sectorului 5. Răzvan Luțac, reporterul GSP prezent la fața locului, l-a remarcat în mulțime și pe Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua. 

Daniel Oprița, alături de Cristian Popescu Piedone

Daniel Oprița a fost printre susținătorii lui Piedone în fața Penitenciarului Rahova: „Care e problema?”

Contactat de ziar, Daniel Oprița a explicat prezența în fața Penitenciarului Rahova: „Nu văd nicio problemă. Suntem prieteni de familie cu domnul Piedone de mult timp”.

Antrenorul Stelei este în așteptarea verdictului Federației Române de Fotbal. Șefii CSA au depus actele pentru obținerea licenței de Liga 1. Chiar dacă vor primi un răspuns negativ, ei vor să dispute barajul cu ocupanta locului 7 din play-off-ul Ligii 1. Ultimul meci al „militarilor” din play-off este programat duminică, de la ora 16:00, împotriva lui Hermansntadt.

Condamnări definitive în Dosarul Colectiv dictate azi de Curtea de Apel București:

  • Cristian Popescu-Piedone, fost primar al sectorului 4 şi actual primar al sectorului 5, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, notează Libertatea. În prima instanță, el a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare.
  • Alin George Anastasescu, patron Colectiv, a fost condamnat la 11 ani si 8 luni - pedeapsă menținută.
  • Costin Mincu, patron Colectiv - 8 ani de închisoare cu executare, pedeapsă redusă de la 11 ani și 8 luni.
  • Cătălin Paul Gancea, patron Colectiv - 6 ani si 4 luni de închisoare, pedeapsă redusă de la 11 ani și 8 luni.
  • Marian Moise, pirotehnist - 6 ani si 10 luni de închisoare, pedeapsă redusă de la 10 ani.
  • Aurelia Iofciu, şefa Serviciului autorizări comerciale din Primăria Sectorului 4, a fost ACHITATĂ. În primă instanță, a fost condamnată la 8 ani de închisoare.
  • Luminiţa Larisa Ganea, consilier superior la Primăria Sector 4, a fost ACHITATĂ. În primă instanță, a fost condamnată la 7 ani de închisoare.
  • Sandra Ramona Moţoc, referent superior la Primăria Sector 4, a fost ACHITATĂ. În primă instanță, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare.
  • Viorel Zaharia, pirotehnist - 6 ani și 10 luni de închisoare, pedeapsă redusă de la 9 ani și 8 luni.
  • Antonina Radu, pompier ISUBIF - 8 ani și 8 luni de închisoare, pedeapsă redusă de la 9 ani și două luni.
  • George-Petrică Matei, pompier ISUBIF - 8 ani și 8 luni de închisoare, pedeapsă redusă de la 9 ani și două luni.
  • Daniela Niță - decedată - (patron al firmei de artificii) - încetează procesul penal.

Reacția lui Cristian Popescu-Piedone după condamnare: „Țin și mai sus capul”

Înainte să se predea, Cristian Popescu-Piedone, 59 de ani, a oferit declarații: „Mă duc la închisoare cu demnitate, cu onoare și respect. Dacă justiția a considerat așa, asta e, trăim pe pământ, nu în ceruri. Închisoarea e pentru oameni. Mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Cristian Popescu Piedone vă spune azi că ține și mai sus capul”.

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

„Va fi lăsată CSA Steaua în Liga 1?” » Dumitru Dragomir e convins că știe ce va decide TAS: „Rețineți ce vă spun!”

VIDEO Ultrașii Stelei s-au strâns la sediul FRF » Ce mesaj au transmis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
csaba
csaba  •  13 Mai 2022, 18:37

Dacă atât înțeleg analfabeții din România, să aplaude un nesimțit, plus și condamnat pe bună dreptate, oare cănd se vor trezi autoritățile să și citească ce semnează, bineânțeles dacă nu sunt și ei analfabeți, n-ar fi de mirare așa ceva, și mai și blestemă nenorocitul, poate se întoarce blestemul asupra lui, ăsta chiar s-a crezut neinvincibil, uite că s-a înșelat, eu chiar m-am săturat de vaicărerile derbedeilor locul lor e acolo la jilava, unde n-ar strica să meargă și câțiva judecători că de cinstit dacă sunt 5% dintre ei !!!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  13 Mai 2022, 09:46

Oare de ce mai pierd timp citind despre un puscarias dovedit?

174119521535588
Mihai Danciu  •  13 Mai 2022, 08:12

Oamenii cu caracter se cauta si se imprietenesc intotdeauna :)))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează