GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PRIMĂRIA BUCUREȘTI

UPDATE Lovitură grea pentru Dumitru Dragomir » Instanța i-a invalidat mandatul de Consilier General al Capitalei! Reacția fostului șef LPF

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 15:48 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 18:51

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul șef al LPF, a primit o lovitură din partea Judecătoriei sectorului 1. Mandatul său de Consilier General al Municipiului București a fost invalidat.

UPDATE 18:50 » Dumitru Dragomir reacționează dur

„Este incredibil! Instanța nu mi-a validat mandatul de consilier, dar nu înțeleg absolut deloc şi nu stiu ce motive au avut. Nu sunt condamnat definitiv în niciun dosar! În cel cu Universitatea Craiova a lui Mititelu am fost achitat, chiar dacă acum mă judec cu ei pe civil. 

Nu mi se pare normal ceea ce mi s-a întâmplat! Aştept motivarea judecătorilor. Voiam sa fac multe pentru sportul bucureștenilor, dar nu doar pentru ei. Am fost ales de cetățenii Capitalei si vad că nu mă lasă judecătorii să îmi încep treaba”, a spus Dragomir, potrivit Prosport.

Știrea inițială:

Totuși, decizia nu este definitivă, informează Agerpres. Aceasta poate fi atacată cu apel în termen de 3 zile de la comunicare. Pe de altă parte, mandatele de Consilieri Generali ale lui Anghel Iordănescu și Elisabeta Lipă au fost validate.

Dumitru Dragomir a câștigat un loc în Consiliul General al Capitalei pe lista PSD, ca urmare a alegerilor locale din 27 septembrie. La scurt timp după, social-democrații au început să facă presiuni pentru ca Dragomir să se retragă de pe lista consilierilor, însă acesta nici nu a vrut să audă. 

„Eu nu mă retrag, mă judec cu domniile lor și doi ani tot stau în Consiliul General până mă curăță legal dacă mă dau afară. Dar nu cred că mă dau afară, nu au interes să facă un scandal cu unul căruia îi vine scandalul ca o mănușă”, a spus el în urmă cu o săptămână - detalii AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gică Hagi, din nou în iarbă » „Regele” a făcut marele anunț: „Mă întorc. Trebuie să câștig!”

Ladislau Boloni, oficial la Panathinaikos! Așteptat de ziariștii greci la aeroport la miezul nopții

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
iung811
iung811  •  19 Octombrie 2020, 22:10

Ti se pregateste un post de consilier la puscarie, stai linistit!!!

liviuemil
liviuemil  •  19 Octombrie 2020, 20:45

Foarte bine. Prea multi comunisti

elgabri
elgabri  •  19 Octombrie 2020, 18:31
Postat de Rahat Cu Perja pe 19 Octombrie 2020, 17:44

Dragomir presedinte!

De scara la bloc ;)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează