GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Noile Kardashian: cine este mama și cine sunt fiicele?

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 17:30 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 17:30

Kim Zolciak-Biermann, în vârstă de 45 de ani, a filmat episodul pilot al unui reality show alături de fiicele sale Brielle Biermann (27 de ani) și Ariana Biermann (22). Se pare că fostul ei soț, Kroy Biermann, nu va participa.

Kim Zolciak a filmat un episod pilot pentru un serial de reality TV despre viața ei după despărțirea de soțul său, jucătorul de fotbal american Kroy Biermann. Brielle și Ariana au filmat în conacul din Atlanta al fostului cuplu, în care încă locuiesc amândouă. TMZ a relatat că Kroy Biermann (38) nu a fost implicat deloc în filmări.

GALERIE FOTO. Familia Biermann, noile Kardashian: cine este mama și cine sunt fiicele?

+8 FOTO

Episodul este în curs de difuzare, iar publicația a dezvăluit că o rețea este foarte interesată de serial și nu este vorba de Bravo. Emisiunea se concentrează în jurul dramei divorțului lui Kim și a luptelor sale financiare continue.

Cei patru copii ai lui Kim și Kroy, KJ, de 12 ani, Kash, de 11 ani, și gemenii Kaia și Kane, de 10 ani, nu apar în episodul pilot, dar probabil vor face parte din serial dacă acesta va fi acceptat.

Show-ul ar putea fi un mare câștig pentru Kim, care se luptă să își păstreze conacul din Georgia.

La începutul acestei săptămâni, se pare că Range Rover-ul lui Brielle a fost luat după ce nu a putut să achite ratele lunare de aproape 2.000 de dolari ale vehiculului.

Kim și fiica ei au fost date în judecată de Ally Bank în decembrie, după ce nu au respectat termenii contractului de vânzare - iar acum un judecător a decis în favoarea instituției financiare, potrivit TMZ.

Hotărârea, care a fost emisă la 28 martie, înseamnă că banca are acum dreptul de a reprimi vehiculul din 2019. În procesul lor, Ally Bank a susținut că Kim și Brielle nu au reușit să facă plățile lunare de 1.903 dolari pentru vehicul. Banca a susținut că femeile le datorau încă 83.969,35 dolari pentru mașină.

Brielle a fost șoferul principal al vehiculului, însă în proces au fost numite atât ea, cât și mama ei.

„Pârâții nu și-au respectat obligațiile asumate prin contract”, se arată în proces, potrivit OK! „Începând cu 31 mai 2023, pârâții sunt îndatorați către Ally cu suma de 83.969,35 dolari pentru Contract”.

Nu este prima dată când un membru al familiei este nevoit să renunțe la o mașină pe fondul problemelor financiare.

Fostul soț al lui Kim, Kroy Biermann, a fost obligat să predea Rolls-Royce-ul său la BMW după ce nu a reușit să facă plățile pentru acesta, a relatat TMZ în decembrie.

Citește și:

Pilotul Andrea Iannone, scene interzise minorilor cu iubita cântăreață în piscină » Elodie a postat imaginile din intimitate
MONDEN
Pilotul Andrea Iannone, scene interzise minorilor cu iubita cântăreață în piscină » Elodie a postat imaginile din intimitate
Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică
monden
Vedeta din Pașcani, părăsită de iubitul celebru după ce a lăsat-o însărcinată și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a apărut cu fosta logodnică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  11 Aprilie 2024, 19:20

Voi cititi ce ghiveci de informatii fara noima publica Andra?! Minunati-va! "Hotărârea, care a fost emisă la 28 martie, înseamnă că banca are acum dreptul de a reprimi vehiculul din 2019. În procesul lor, Ally Bank a susținut că Kim și Brielle nu au reușit să facă plățile lunare de 1.903 dolari pentru vehicul. Banca a susținut că femeile le datorau încă 83.969,35 dolari pentru mașină." Si 35 de centi, Andra?! Pai nici 35 de centi nu meriti pentru traducerea unor informatii total lipsite de relevanta, care pica precum nuca in perete.

mishu_74
mishu_74  •  11 Aprilie 2024, 18:45

buzele taleeeeee / doua pedaleeeeee... si-asa mai departe, in ritm de manele pana la educatia suprema

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  11 Aprilie 2024, 17:58

You’re the best Andra !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează