GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește

Maria, fiica lui Gică Popescu. Foto: Instagram +31   FOTO
Maria, fiica lui Gică Popescu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 16:15 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 16:19

Maria Popescu e unica fiică a lui Gică Popescu, fostul mare fotbalist român. În vârstă de 21 de ani, tânăra nu locuiește în România. E stabilită de o lungă perioadă de timp în străinătate.

Gică Popescu e căsătorit din anul 1999 cu Luminița. Împreună au doi copii, pe Maria și pe Nicolas, care îi calcă pe urme tatălui, e fotbalist. Cea care a atras atenția acum e Maria, căci în viața ei au apărut schimbări majore.

Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu. Foto: Instagram
+27 FOTO

Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate

Trei ani, Maria Popescu a locuit în Barcelona, Spania, unde în vara lui 2022 a absolvit ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume. Ulterior, o nouă provocare a apărut în viața ei. Maria s-a mutat în Londra, e acum studentă la master, în cadrul UAL, Universitatea de Arte.

Viața ei s-a schimbat radical, locuiește într-un nou oraș, merge la o nouă unitate de învățământ. Din imaginile postate pe contul ei de Instagram, Maria Popescu pare că s-a obișnuit deja cu traiul în Londra. Are o viață socială activă, iese des cu prietenii. E atrasă și de modă, e mereu în ton cu trend-urile. Poartă genți Chanel de mii de euro, blugi de la Thierry Mugler, în valoare de sute de euro, și ochelari de brand.

Câți bani de buzunar primește Maria de la tatăl ei, Gică Popescu

În urmă cu un an de zile, Gică Popescu a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport”, de la Gazeta Sporturilor. În interviu, Gică Popescu a recunoscut că a fost extrem de strict în ceea ce priveşte banii de buzunar ai fiicei și ai băiatului său.

Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu».

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă”, a spus el pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Decizie radicală luată de Marian Aliuță! S-a botezat din nou la 45 de ani

Toți ochii sunt pe ea seară de seară » Cea mai frumoasă prezentatoare a știrilor din sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
dr.jivago
dr.jivago  •  10 Aprilie 2023, 08:33

Bursucul asta sau ce *** o fi e atat de penibil si jenant , doar furibndul banciu il mai poate rivaliza! Cfr ul e o echipa grotesca prin jocurile si manipularile de care da dovada… Curios, cum naiba de are atatia ,,rapsozi,, ??? Var-ul cfr ist e o rusine nationala!!!! Burlene , lumea te uraste inclusiv ptr mizeriile astea iar daca tu esti prea mic ptr jocurile astea, cere-te afara!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  10 Aprilie 2023, 02:30
Postat de dobrin pe 04 Aprilie 2023, 15:10

Sa inteleg ca isi cumpara genti si haine de zeci de mii de euro din mia aia de euro lunar pe care i-o da taica-sau.? Hmm... e ceva putred in Danemarca, sau ma rog, la Londra.

Îi zice Calafat, Nea Gicule. Ca la fat. …. Exact. … Da, exact acolo! … Pe bune, Nea Gicule! … Asa e cum zici, viața bate filmu’, Nea Gicule.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  09 Aprilie 2023, 22:16

Sărăcuța, vrea săn arate ce nu are.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează