GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  IEȘIREA DIN IZOLARE

Francezii au stat peste 3 ore la coadă după ce s-a redeschis McDonald's » Aglomerații uriașe și drumuri blocate: „Nu mai am nici o speranță pentru umanitate după ce am văzut asta”

Francezii au stat peste 3 ore la coadă după ce s-a redeschis McDonald's
Francezii au stat peste 3 ore la coadă după ce s-a redeschis McDonald's

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 20:06

Francezii au creat haos pe străzi după redeschiderea restaurantelor McDonald's, stând la cozi, la drive thru, ore întregi. 

Doar câteva fast food-uri au fost deschise în Hexagon, 30 din cele 1.490 existente, iar locuitorii au apărut imediat pentru a profita de decizie. 

S-a stat bară la bară mai mult de trei ore, iar traficul a fost mult îngreunat în zonele respective, din cauza cozilor uriașe. În special în sudul Parisului au fost ambuteiaje, în Moissy-Cramayel, Lieusaint-Moissy și Saint-Gratien, în Val-d'Oise. 

Francezii au stat peste 3 ore la coadă după ce s-a redeschis McDonald's » Aglomerații uriașe și drumuri blocate: „Nu mai am nici o speranță pentru umanitate după ce am văzut asta”
Achizițiile unora dintre cei care au stat la coadă 3 ore

„A trebuit să merg pe altă rută acasă, atât de mulți oameni erau”, a povestit un șofer. Cozile au fost de 400 de metri. „Am fost la cumpărături la ora 5 după-amiaza și deja era multă lume. Cred că a durat până la 10”, a spus un altul. „Nu mai am nici o speranță pentru umanitate după ce am văzut asta”, s-a amuzat un trecător.

Restaurantele au pus o limită de 60 de euro pe comandă, din cauza aglomerației.

Strategie pentru ieșirea din izolare » Alegi 10 prieteni sau rude cu care să te vezi în weekend. Mereu aceiași!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
warlordd10
warlordd10  •  24 Aprilie 2020, 19:28

nemtii au spus ca 70% din terra o sa aiba covid. eu spun ca 90% o sa aiba covid,deci nu-i stres. numai ctp-ul aburea si spunea ca o sa fie priviti cei cu,covid ca si paria a societatii. ha ha ha

109620883845176
Gabriel Topai  •  24 Aprilie 2020, 05:08

Din pacate nu-ti garanteaza nimeni ca nu-ti iei si un Covid. Numai in pielea angajatilor sa nu fi, ar trebui sa-si primeasca de x7 banii.

ge3orge3
ge3orge3  •  23 Aprilie 2020, 23:18
Postat de thelegend. pe 22 Aprilie 2020, 21:35

Bine ma, atunci papa incontinuare cartofi cu pamant de la tine din gradina

Ca parca ce mananci tu la MC, sunt cartofi :)))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează