GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Galerie FOTO Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut

Giulia Anghelescu +18   FOTO
Giulia Anghelescu

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 18:27 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 19:23

Costin Manea, fiul cel mic al fostului fotbalist, antrenor și conducător rapidist Nicolae Manea, a trăit timp de șase ani o poveste de dragoste cu Giulia Anghelescu, cântăreață și prezentatoare la radio, care acum face furori în show-ul „America Express”, de la Antena 1.

Cântăreața Giulia Anghelescu avea doar 17 ani când l-a întâlnit pe Costin Manea. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001 și în 2004 deja aveau gânduri de căsătorie. Într-un interviu acordat la vremea respectivă, artista spunea ce planuri are alături de fotbalistul Costin Manea.

+14 FOTO

Giulia Anghelescu visa la căsătoria cu Costin Manea

„Avem o relație cât se poate de frumoasă, ne iubim foarte mult și ne dorim să ne petrecem tot restul vieții împreună. Relația noastră a durat așa de mult și pentru că nu am locuit împreună. Astfel, iubirea noastră s-a consolidat în timp și s-a maturizat frumos...

Îmi place să visez la momentul în care voi îmbrăca rochia de mireasă. Îmi doresc să aibă un model deosebit, așa că m-am hotărât să-mi caut din timp. Îmi doresc să fac un copil cât de curând, pentru că vreau să fiu o mămică tânără și drăguță”, spunea Giulia Anghelescu pe atunci.

În final, cei doi nu au ajuns la altar, căci în anul 2007 Costin Manea a fost părăsit de Giulia Anghelescu, care pusese ochii pe Vlad, fratele mai mic al lui Șerban Huidu, cu care, de altfel, este căsătorită și acum, și alături de care are doi copii.

Fosta majoretă din NBA recunoaște că a întreținut relații intime cu mai mulți jucători, deși era interzis: „Am făcut-o oricum”
NBA
Fosta majoretă din NBA recunoaște că a întreținut relații intime cu mai mulți jucători, deși era interzis: „Am făcut-o oricum”

Giulia Anghelescu, mariaj de durată cu Vlad Huidu

Împreună cu Vlad Huidu, Giulia Anghelescu participă acum la „America Express”, emisiunea difuzată pe Antena 1. „Pentru noi, America Express este poate aventura vieţii. Ne aşteptăm să fie pe cât de frumos, pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit, care a trecut prin multe încercări, aşa că nu ne speriem prea uşor de obstacolele care vor apărea în calea noastră.

Faptul că avem susţinerea copiilor, a familiei şi a prietenilor ne motivează şi mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune-concurs. E prima dată când participăm la un reality show şi ne dorim mult să ne descoperiţi exact aşa cum suntem în viaţa de zi cu zi. Noi suntem the badass couple, aşa că să înceapă America Express!”, spuneau ei înainte de a pleca în aventură.

+14 FOTO

Referitor la căsnicia ei cu Vlad Huidu, Giulia Anghelescu se declară o soție fericită. Nu a uitat nici acum cum și-a cunoscut partenerul, într-un interviu a dezvăluit: „Ne-am cunoscut la o emisiune, după care ne-am împrietenit și am rămas prieteni. După ce am fost prieteni foarte apropiați, ne-am împrietenit mai bine și asta a fost. În urmă cu 18 ani. Eu eram invitată și acolo a fost prima noastră întâlnire, de unde a pornit totul”, a povestit Giulia Anghelescu.

În ceea ce-l privește pe Costin Manea, acesta are 41 de ani acum și în urmă cu ceva vreme își dorea să deschidă o Academie de Fotbal, în memoria tatălui său.

Citește și alte știri mondene: 

Prezentatoarea TV, poveste zbuciumată cu un fotbalist celebru: „M-a aruncat în canapea, m-a tras de păr și m-a mușcat de față. L-am dat afară din casă!”

Trish întoarce privirile peste Ocean! E cea mai sexy reporteră din NBA și prezintă știrile pentru CBS Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  30 Noiembrie 2023, 00:07

Espressiva doanna. De la gat in jos, triple espresso.

adrian.7
adrian.7  •  11 Noiembrie 2023, 17:35

Pont de la fratele cel mare, impresarul lui Dragusin...

endervisa
endervisa  •  11 Noiembrie 2023, 12:10

Bravo! Va pun sefii sa inchideri si site-ul si v-au lasat pe voi sa alegeti cum?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează