GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NBA

GALERIE FOTO Fosta majoretă din NBA recunoaște că a întreținut relații intime cu mai mulți jucători, deși era interzis: „Am făcut-o oricum”

Jen Rufo, fosta majoretă a echipei Brooklyn Nets. Foto: Getty Images +30   FOTO
Jen Rufo, fosta majoretă a echipei Brooklyn Nets. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 12:47 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 13:49

Jen Rufo, fostă majoretă a echipei Brooklyn Nets din NBA, este acum în centrul atenției grație dezvăluirilor pe care le-a făcut recent. „Am avut relații sexuale cu jucătorii, deși mi-au interzis asta prin contract!”, susține tânăra, care acum e model și antrenoare de fitness.

Jen Rufo a fost majoretă la Brooklyn Nets din august 2011 până în ianuarie 2015, iar de atunci a devenit antrenoare de fitness. Recent, ea a apărut în emisiunea „The Danny & Leo Show” pentru a discuta despre perioada petrecută la Brooklyn Nets. 

FOTO. Jen Rufo, fosta majoretă a echipei Brooklyn Nets: „Am întreținut relații sexuale cu jucătorii”

+26 FOTO

Întrebată dacă majoretelor li se permitea să se întâlnească cu jucătorii în timpul lor liber. Jen a început seria dezvăluirilor, a spus ce se întâmpla cu adevărat în culise.

„Da, am fost majoretă în NBA și am întreținut relații sexuale cu jucătorii, deși în contractul meu era cât se poate de clar interzis acest lucru”, a transmis Jen Rufo.

Mai mult decât atât, ea a mărturisit că doar majoretele au în contract această clauză, nu și jucătorii. „În contractul nostru se specifica clar că împerecherea, sau cum vrei tu să îi spui, cu jucătorii este descurajată. Dar sunt aproape sigură că jucătorii nu au aceeași clauză în contract. Ei pot face ce vor”, a completat tânăra.

+26 FOTO

Jen Rufo, fosta majoretă a echipei Brooklyn Nets: „Cred că pot fi talentată și sexy”

„Lor nu le place să o facem pentru că ei cred că asta ne răpește din talentul nostru, din... orice. Iar eu nu sunt de acord cu asta. Cred că pot fi talentată și sexy, și nu cred că asta îmi răpește credibilitatea sau orice altceva. Pur și simplu am făcut-o oricum”, a mai spus tânăra care, din 2015, după ce a renunțat să mai fie majoretă, a pornit pe un nou drum. 

Jen Rufo lucrează acum ca antrenor personal și model. De asemenea, ea are propria emisiune pe YouTube. E și vedetă pe Instagram, unde are peste 90.000 de urmăritori, care îi apreciază pozele provocatoare, în costume de baie, pe care le distribuie des.

Citește și:

Însărcinată cu primul copil, Sorina Grozav a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Gicu: „Poate nu veți crede, dar...”

„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (30)
johny2003
johny2003  •  12 Noiembrie 2023, 03:54
Postat de prodanka pe 10 Noiembrie 2023, 15:20

Deodată?

Bineinteles! Pe rind ce farmec are?! Toata lumea o face...)))))

prodanka
prodanka  •  10 Noiembrie 2023, 15:20

Deodată?

TicX8.Junior
TicX8.Junior  •  10 Noiembrie 2023, 12:11
Postat de VanBasten1989 pe 09 Noiembrie 2023, 12:57

„În contractul nostru se specifica clar că împerecherea, sau cum vrei tu să îi spui, cu jucătorii este descurajată. Dar sunt aproape sigură că jucătorii nu au aceeași clauză în contract. Ei pot face ce vor”, a completat tânăra. Bravo, gesepe!

Avea și Tolo un contract. Cu poporul român, cică. Vardy știe mai bine. Parcă mi-a zis că și contractul ăla conținea clauze asemănătoare. Poate d-aia a și fost îndepărtat investigatorul căruia i s-a redat Libertatea. Nu le-o fi respectat. O fi încurcat 'jucătorii'. O fi pariat pe un cal dopat. Sau s-o fi împerecheat cu cine nu trebuia. Acum poate face ce vrea. Nu-l mai ține contractul.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează