GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RETRAGERE

Ionel Ganea a devenit crescător de oi și capre: „Nu mă extind, că mă cert cu nenea Gigi”. Unde s-a retras fostul fotbalist

Ionel Ganea a devenit crescător de oi și capre: „Nu mă extind, că mă cert cu nenea Gigi”. Unde s-a retras fostul fotbalist +17   FOTO
Ionel Ganea a devenit crescător de oi și capre: „Nu mă extind, că mă cert cu nenea Gigi”. Unde s-a retras fostul fotbalist

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 12:38 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 17:15

Fotbalul este acum istorie pentru Ionel Ganea, care a decis să se retragă la țară, în satul Gura Văii, chiar lângă Făgăraș. Fostul sportiv crește acum găini, oi și capre, însă nu vrea să îi facă concurență lui Gigi Becali, care a declarat că a fost cioban în tinerețe și continuă să iasa cu turma de oi prin zona Pipera. 

După ce și-a încheiat socotelile cu sportul, Ionel Ganea, în vârstă de 49 de ani. s-a mutat la țară, unde a decis să crească animale. Divorțul l-a determinat pe fostul fotbalist să își dorească liniște, astfel că s-a retras mai aproape de locul natal. 

Acum, Ionel locuiește într-un sat situat la 16 km de Făgăraș alături de noua lui parteneră, Monica. Soția fostului atacant al naționalei este medic stomatolog.

Fostul golgheter al României crește acum găini, oi și capre și spune, în glumă, că nu vrea să îi facă concurență lui Gigi Becali. Ionel Ganea a vorbit despre viața la țară, despre care spune că nu este deloc ieftină. Banii lui se duc pe mâncare și pe creșterea animalelor pe care le are în gospodărie.

„Nu mă extind, că mă cert cu nenea Gigi”

„Sunt la Făgăraș. Acum e cam rece, ninge. Dacă sunt major, fac ce vreau. Ce să facem?! Ne orientăm... fiecare cum poate. [Întrebat dacă are găini] Da, am normale, de ouă, și mai am și ceva rase. 

Avem și oi, dar nu mă extind, că mă cert cu nenea Gigi. El are oi ca lumea. Am avut și din astea englezești, de carne. 

La fotbal pot să merg și mâine, dar ce pot să mai fac acum? Vedeți și voi care e situația în România. (...) Nu e viața mai ieftină. Trebuie să plătești pentru ele. Dacă faceți un bilanț... 70% din bani îi cheltuim pe mâncare. 

+13 FOTO

Aici poate ies mai ieftin și nu așa cum, dar vedeți că în timp poți să crești ceva. Nu poți să faci nimic peste noapte”, a mărturisit Ionel Ganea, pentru Antena Stars.

Se pare că viața la țară îi priește fostului fotbalist, pentru că declară că a găsit, în sfârșit, liniștea la munte. „Îmi place. Am intimitate, aer curat, liniște.”

Ionel Ganea este mulțumit de viața pe care o duce și spune că toate animalele le crește pentru consumul propriu.

Citește și: 

Tranșant! Echipa pe care Ionel Ganea o scoate din lupta pentru titlu: „A căzut mult, șchioapătă!”

EXCLUSIV Cine e „tricolorul” pe care Ladislau Boloni n-a putut să-l ierte: „Nu are cei 7 ani de acasă” » Cum a comentat incidentul din 2001, din Italia

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Fazy
Fazy  •  12 Aprilie 2023, 02:09
Postat de inshallah pe 10 Aprilie 2023, 19:27

Mă întreb: oare, ce puncte comune pot avea un medic stomatolog și un fotbalist smardoi cu 4 clase?! Despre ce or vorbi seara la cină?

Despre bani!

parpalache
parpalache  •  11 Aprilie 2023, 10:18

Ferice de el!S-a intors la origini!

luker
luker  •  11 Aprilie 2023, 09:18
Postat de cobra pe 10 Aprilie 2023, 20:36

Maestre, si tu ar trebuii sa te apuci de crescut oi...ca după cu scrii (90% din foștii fotbaliști) tu nu știi nici limba romana.... P.S. corect se scrie.... 90% DINTRE foștii fotbaliști .

Bre, bine ca stII tu sa scrII bine pe un site de sport unde majoritatea se injura. E trist sa nu ai o catedra unde sa arati ce mare profesor esti. Ce drq, nu vezi despre ce vorbim aici, despre oi bre, capre, si alte balarii. *** Ia de aici II cati vrei si pune#i pe toti pacolo pe unde trebuie ca esti mare obositor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează