GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Ivana Knoll, cea mai sexy Crăciuniță! S-a costumat în cea mai îndrăzneață ținută: „Fii obraznic și scutește-l pe Moș Crăciun de un drum!”

Ivana Knoll, cea mai sexy Crăciuniță. Foto: Instagram
Ivana Knoll, cea mai sexy Crăciuniță. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 11:32 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 12:11

Ivana Knoll, în vârstă de 31 de ani, a dat startul sezonului festiv într-un mod cu totul aparte, îmbrăcând cel mai sexy costum de Crăciuniță și încântând fanii de pe rețelele de socializare. Mesajul transmis de fosta Miss Croația. 

După ce a captivat privirile la Campionatul Mondial din Qatar, fosta Miss Croația pare să dorească să aducă și o notă de distracție în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Pe una dintre rețelele de socializare, bruneta a postat mai multe fotografii provocatoare în care apare îmbrăcată într-un costum roșu de Crăciuniță, extrem de sexy și care îi pune în evidență formele apetisante. 

În mesajul transmis pe Instagram, Ivana Knoll a spus: „Fii obraznic, scutește-l pe Moș Crăciun de un drum!”, adăugând o notă de umor. 

FOTO. Ivana Knoll, cea mai sexy Crăciuniță

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+45 FOTO

Fotografiile au stârnit rapid reacții din partea bărbaților, care au lăudat curajul și creativitatea Ivanei în a aduce un strop de senzualitate în spiritul sărbătorilor. Costumul de Crăciuniță a devenit rapid subiect de discuție, iar mulți au apreciat felul în care modelul a pozat. 

  • „Crăciun fericit! Nu-mi aminteam ca Moș Crăciun să aibă asemenea sâni”;
  • „Fie ca magia Crăciunului să vă lumineze viața, umplându-vă inima de dragoste și fericire, astăzi și întotdeauna”;
  • „WOW! Arăți minunat și ești foarte sexy”.

Ivana Knoll: „Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele”

Prezentă la toate meciurile Croației de la Campionatul Mondial din Qatar, Ivana Knoll și-a construit imaginea de cea mai sexy susținătoare Vatreni.

Din acel moment, contractele de publicitate au început să curgă pentru fotomodelul croat. Ivana a depășit borna celor 3 milioane de urmăritori pe Instagram. 

„Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii”, a explicat croata.

„Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme”, a adăugat aceasta.

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+45 FOTO

Citește și:

Dubai, Dubai, viața ca-n Rai » Soția lui Ovidiu Hațegan a întors toate privirile pe plajă
VACANȚĂ
Dubai, Dubai, viața ca-n Rai » Soția lui Ovidiu Hațegan a întors toate privirile pe plajă
Cea mai populară jucătoare de volei de pe Instagram a pozat în Playboy » Are o soră geamănă, iar Neymar le-a invitat la el acasă
GALERIE FOTO
Cea mai populară jucătoare de volei de pe Instagram a pozat în Playboy » Are o soră geamănă, iar Neymar le-a invitat la el acasă

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  25 Decembrie 2023, 13:30

Domne, si slaba si cu forme! Câtă înțelepciune observativă in mișcare. Ce noroc pe noi sa aflam toate astea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează