GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Marica și Alibec au pus ochii pe aceeași brunetă și au bombardat-o cu mesaje: „Le-a luat pe toate la rând. Ți-o ia mintea razna”

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 11:02 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 16:05

Francisca, fosta soție a luptătorului de MMA Bogdan Lățescu, a atras atenția mai multor fotbaliști, care au bombardat-o cu mesaje. Bruneta a dezvăluit că Ciprian Marica, Denis Alibec și Filipe Teixeira se numără printre cei care au căutat-o.

În urmă cu un an, Francisca anunța că divorțează de Bogdan Lățescu, iar la scurt timp s-a aflat că are o relație cu TJ Miles, concurent la Survivor România. Povestea lor de dragoste a durat 10 ani, iar în decembrie 2022 au semnat actele de divorț. 

FOTO. Ciprian Marica și Denis Alibec au pus ochii pe Francisca

Francisca. Foto: Instagram
+44 FOTO

Ea spune că au existat mai multe motive care au dus la separare, printre care faptul că el era foarte absent în ultima perioadă. „Nefericire, incompatibilitate și nu știu, al treilea, lipsa de comunicare, răceală, distanțare, nu mai recunoșteam persoana. În ultimul an jumătate era așa. Și distanța a fost, dacă te vezi o săptămână pe lună. La mine a venit TJ Miles, la el a venit partenera lui, alături de care are un copil”. 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Francisca a răspuns celor mai picante întrebări. Solista a fost întrebată despre bărbații care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului și a recunoscut că mai mulți fotbaliști i-au dat mesaje. 

„Alibec cred că le-a luat pe toate prietenele mele la rând și le-a scris mesaj”

Ciprian Marica, Denis Alibec, Filipe Teixeira se numără printre bărbații celebri care au încercat să o cucerească pe fosta soție a lui Bogdan Lățescu, însă fără succes. Bruneta nu a fost deloc impresionată de aceștia, ba chiar s-a amuzat că Alibec le-a scris și prietenelor ei.

„DJ Sava, Alibec (Denis Alibec), Ciprian Marica, Filipe Teixeira, la un moment dat mi s-a părut că frații Tate. Au fost mesaje din astea, au rămas în DM, nici măcar la acceptate. Nu mai enumăr managerașii de case de discuri care mă puneau să fac piruete. Dar Alibec cred că le-a luat pe toate prietenele mele la rând, toate tag-urile dintr-o poză și a scris mesaj la toate. 

Dacă e singur, are dreptul să scrie cui vrea. Daaa, cu siguranță cu inimioarele alea promovează iubirea. (...) Dacă deschizi DM-ul, ți-o ia mintea razna.

Nick Rădoi n-a vrut doar o aventură. Mi s-a propus mutat la el, cu tot cu copil, voia să spună că voi avea viață de lux. Eu am considerat că era un cont fake.”

+44 FOTO

Citește și: 

În plin proces de divorț, Francesco Totti a încins internetul cu fotografia publicată din Maldive

GALERIE FOTO Titularul de la FCSB s-a logodit! A cerut-o de nevastă în vacanță, într-un decor de vis: „Pentru o viață cu tine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
VardyParty
VardyParty  •  04 Ianuarie 2024, 12:27
Postat de Van_Basten pe 04 Ianuarie 2024, 10:46

Un loc excelent de intalnire intre cerere si oferta. Si nici nu dai de banuit. Acum, totusi, milfele din UK parca nu-s ce trebuie. Dar poate am eu idei preconcepute.

Ai dreptate, 100%, nici de aici, de unde stau eu. “Vezi, Vardy, ce face băutura? Tu sa nu fii asa. Hai, mai bine ia o ciocolata aici.” Mi-e dor de bunica mea.

Van_Basten
Van_Basten  •  04 Ianuarie 2024, 10:46
Postat de VardyParty pe 03 Ianuarie 2024, 20:06

Da tatā. Uite si tu loc de prins milfele. Mai am un prieten care și-a luat cățel numai pentru asta. Cică merge.

Un loc excelent de intalnire intre cerere si oferta. Si nici nu dai de banuit. Acum, totusi, milfele din UK parca nu-s ce trebuie. Dar poate am eu idei preconcepute.

VardyParty
VardyParty  •  04 Ianuarie 2024, 00:47
Postat de penultimul pe 03 Ianuarie 2024, 22:54

Merge sigur. Am un bun prieten timid care a găzduit un labrador cat a fost stăpânul plecat in vacanta. Mi-a zis că n-a fost abordat în 5 ani de atâtea femei necunoscute cat a fost abordat în zilele cat ținea câinele in lesa și se juca cu el. Pe urmă îl lăsau doamnele acelea in pace când îi veneau copiii de la biblioteca, când coborau din pomii din parc.

Valoareeeeeeeeeeeeeeeee :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează