GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POLITICĂ

Patrițiu Abrudan dezminte zvonurile: „Nu s-a pus și nu se va pune problema intrării mele în politică”

Patrițiu Abrudan
Patrițiu Abrudan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 15:08 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 15:38

După ce în presă au apărut zvonuri care anunțau intrarea în politică a fostului arbitru internațional Patrițiu Abrudan (65 de ani), acesta a ținut să facă lumină în acest caz.

Directorul general adjunct al Băncii Transilvania a negat că ar avea această intenție: „Nu s-a pus și nu se va pune problema intrării mele în politică. E o știre falsă lansată într-un scop pe care nu îl înțeleg”.

Abrudan a urmat o carieră în fotbalul internațional ca arbitru. Ulterior, activitatea lui a derivat în observator federal și vicepreședinte al FRF.

În 2014, la puțin timp după alegerea lui Burleanu ca președinte FRF, Patrițiu a acceptat funcția de vicepreședinte CCA: „Burleanu a vrut să fiu președinte, dar nu am putut din cauza serviciului. L-a pus pe Vassaras șef, iar eu cu Deaconu eram vicepreședinți. Mie mi-au dat sarcina cea mai ingrată, să deleg arbitri”.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dorinel Munteanu dezvăluie motivul pentru care candidează la Senat: „Intru în politică fiindcă cred că pot să fac ceva pentru fotbal și pentru sport din postura de parlamentar"

Lovitură grea pentru Dumitru Dragomir » Instanța i-a invalidat mandatul de Consilier General al Capitalei! Reacția fostului șef LPF

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  20 Octombrie 2020, 15:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează