GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Ronald Gavril, taxat după ce s-a afișat cu Anamaria Prodan: „Ești penibil” » Dovada că formează un cuplu cu impresara

Ronald Gavril și Anamaria Prodan. Foto: Instagram
Ronald Gavril și Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 12:56 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 15:58

Ronald Gavril, în vârstă de 37 de ani, a postat prima fotografie cu Anamaria Prodan pe rețelele de socializare. Recent s-a speculat că impresara și boxerul român ar forma un cuplu.

Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul în Statele Unite ale Americii alături de copiii ei, dar și de Ronald Gavril, boxerul care a devenit milionar peste Ocean. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf s-a pozat în diferite ipostaze alături de sportiv, astfel că fanii au început să își pună semne de întrebare privind apropierea lor.

FOTO. Ronald Gavril, taxat de fani după ce s-a afișat cu Anamaria Prodan

+41 FOTO

Nu doar că s-a fotografiat alături de băcăuanul stabilit în Las Vegas (SUA), dar l-a complimentat la fel cum o făcea și cu Reghe. Astfel, Anamaria Prodan a spus despre Ronald Gavril că este „unic”. 

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a fost mesajul postat de impresară, pe Instagram.

În urma acestui mesaj și a fotografiilor, mulți au tras concluzia că Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu. Boxerul român cu 14 ani mai tânăr decât vedeta, de loc băcăuan, dar stabilit în Las Vegas, SUA, a păstrat tăcerea până ieri, atunci când a ales să posteze pe contul său de Instagram o fotografie cu el și Anamaria Prodan. 

Așadar, Ronald Gavril a întărit și mai tare speculațiile potrivit cărora ar trăi o poveste de dragoste cu fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.

Comentariile la postare au fost limitate, astfel că nu oricine putea să își spună părerea despre cei doi. Cu toate acestea, un internaut a lăsat un comentariu dur la o altă postare de-ale lui Ronald. „Ești penibil precum Prodanca, de ce ai întrerupt comentariile? Dacă tot ai făcut asta, spune-i dânsei să se rezume la relația ei. Oricum vrea carne moale și peste 4-5 luni o să caute altceva”.

De ceva vreme Anamaria Prodan declara că în viața ei a apărut un nou bărbat și spunea că este foarte fericită alături de el. Înainte de a se afișa cu Ronald Gavril, impresara declara: „Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. Este lângă mine, nu contează de când”.

Cine este și ce avere are Ronald Gavril

Ronald „The Thrill” Gavril practică boxul la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord, în State și în Mexic, și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023.

Averea lui, conform informațiilor din State, s-ar ridica la aproximativ 5 milioane de dolari.

+41 FOTO

Citește și:

Ce telenovelă! Starul lui Real Madrid a făcut schimb de partenere cu un alt fotbalist
INEDIT
Ce telenovelă! Starul lui Real Madrid a făcut schimb de partenere cu un alt fotbalist
Marica și Alibec au pus ochii pe aceeași brunetă și au bombardat-o cu mesaje: „Le-a luat pe toate la rând. Ți-o ia mintea razna”
METROSPORT
Marica și Alibec au pus ochii pe aceeași brunetă și au bombardat-o cu mesaje: „Le-a luat pe toate la rând. Ți-o ia mintea razna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
elements
elements  •  04 Ianuarie 2024, 21:49

E mai doamnă decât ea ))) . Penibili.

TraianX
TraianX  •  04 Ianuarie 2024, 20:29

Ziar de sport . Rusine.

danglumetu
danglumetu  •  04 Ianuarie 2024, 19:27

ar fi un gest de inconstienta sa te cuplezi cu un boxer si sa nu fie unicul! daca adaugam si infinita experienta intima in materie de sportivi, sintem cu totii linistiti, nu se intrevad meciuri in afara ringului!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează