GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ARGENTINA

GALERIE FOTO Sergio Aguero, fostul ginere al lui Maradona, și iubita lui au avut multe probleme la începutul relației: „Mi-a aruncat pașaportul”

Sofia Calzetti. Foto: Instagram +22   FOTO
Sofia Calzetti. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 11:45 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 12:01

Kun Aguero și Sofia Calzetti formează un cuplu din 2019, iar cei doi par că se înțeleg foarte bine. Modelul argentinian a vorbit despre începutul relației lor.

Sergio Aguero trăiește o nouă poveste de dragoste după ce a divorțat de Gianinna, fiica lui Maradona. Cei doi au avut o relație care a durat patru ani, însă totul s-a terminat în 2012. 

De atunci, fostul star de la Manchester City a avut mai multe idile, însă cea mai serioasă pare a fi cea actuală. Kun Aguero are și un copil împreună cu Gianinna.

+18 FOTO

Sofia Calzetti a vorbit despre începutul relației cu Sergio Aguero

Acum, Sofia Calzetti a dezvăluit unde s-au întâlnit și cum a început relația cu fostul fotbalist, într-un interviu pentru Infobae.

„S-a întâmplat într-un club de noapte din Buenos Aires. Rezervasem o masă cu prietenii mei, pentru că unul dintre ei urma să plece să locuiască în Europa și ne-am adunat cu toții să ne luăm rămas bun de la el. Iar Sergio era așezat la masa din fața noastră. O persoană cu care ne cunoșteam amândoi a venit și mi-a spus: «Bună, du-te să-l saluți». M-am dus și ne-am înțeles din prima clipă, râdeam cu poftă”, a explicat iubita lui Sergio Aguero.

Sofia Calzetti: „A fost o problemă care a apărut în familia mea”

Cu toate acestea, familia Sofiei a avut nevoie de ceva timp pentru a fi de acord cu idila celor doi: „A fost o problemă care a apărut în familia mea, pentru că existau multe prejudecăți împotriva fotbaliștilor. Tatăl meu m-a așezat într-un fotoliu și mi-a spus că nu este de acord cu decizia pe care am luat-o”.

Cele mai multe dificultăți au apărut când modelul a decis să călătorească la Manchester pentru a-l vizita pe fostul atacant, pe vrema când acesta evolua pentru City: „Oprește-te! Cine te va duce la aeroport? Și mi-a aruncat pașaportul! A fost o perioadă din viața mea în care eram mai impulsivă. Astăzi, prin terapie, te gândești mai mult la lucruri și procesezi mai mult. În acel moment am spus: «Gata, plec! Și așa a fost»”, a povestit ea.

Tânăra de 26 de ani este foarte apreciată pe Instagram, unde are mai bine de 850.000 de urmăritori. Pune deseori poze provocatoare, care strâng mii de like-uri.

+18 FOTO

Citește și:

Anamaria Prodan a lansat proiectul așteptat din februarie: „Un vis devenit realitate, alături de cel care a încântat lumea în România și la Barcelona”

Reacția lui Marian Drăgulescu atunci când a aflat că fosta lui soție este gravidă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Aprilie 2023, 12:35

...foarte frumos articol ...avem nevoie si de arta ...

VanBasten
VanBasten  •  09 Aprilie 2023, 12:05

Gesepe face traduceri din Infobae. Ca sa mergeti apoi la baie. Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează