GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

FOTO Cuplu-bombă în Spania! Thibaut Courtois se iubește cu o femeie care și-a înșelat partenerul de 3 ori la „Insula iubirii”

Mayka Rivera, noua iubită a lui Thibaut Courtois +22   FOTO
Mayka Rivera, noua iubită a lui Thibaut Courtois

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 19:01 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 07:45

Thibaut Courtois (28 de ani), titularul din poarta celor de la Real Madrid, formează un cuplu cu frumoasa Mayka Rivera, devenită cunoscută după ce a participat la sezonul 2 din „Insula Iubirii” din Spania. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Viva la vida”.

Mayka Rivera, 25 de ani, a participat la varianta spaniolă a emisiunii „Insula Iubirii”, ca parteneră a lui Pablo Moya, dar aceasta l-a înșelat de trei ori în timpul reality show-ului.

+18 FOTO

Înainte de a anunța oficial numele lui Thibaut Courtois, prezentatorul Diego Arrabal a oferit câteva detalii despre iubitul lui Mayka Rivera: „A divorțat de soție, are doi copii, a fost într-o relație cu un colaborator de la Mediaset (Alba Carrilo) și joacă ca portar pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume”.

+18 FOTO

„Este un om cunoscut național și internațional, este cel mai bun la ceea ce face, a fost într-o ipostază controversată pentru că atunci când a fost cu Alba Carrilo a fost acuzat de performanțe slabe, iar fidelitatea nu este punctul lui forte” a mai adăugat Diego Arrabal, înainte de a anunța numele portarului.

Thibaut Courtois a lăsat-o însărcinată pe vecina căsătorită, în timp ce soția lui aștepta un copil

Thibaut Courtois, portarul belgian al lui Real Madrid, şi-a făcut un renume de cuceritor din Anglia.  

Portarul a rămas cu „o amintire” din perioada petrecută la Chelsea (2014-2018). Un băieţel de doi ani, Enzo, ce a rezultat din relaţia cu o femeie căsătorită cu care era vecin în Londra şi pe care refuză să-l recunoască.  Elsa Izac, fostă manechin şi acum creatoare de modă, mai avea trei copii cu un bancher, dar s-a întâlnit cu Courtois de mai multe ori la hotelul unde intra în cantonament Chelsea. În acea perioadă, Martina, soţia actualului goalkeeper al lui Real Madrid, era însărcinată cu un alt băieţel! Totul aici! 

Răsfoiește și alte galerii foto: 

GALERIE FOTO Moldoveanca obsedată de fitness, pe care toți o compară cu Mădălina Ghenea: „E varianta îndrăzneață”

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  04 Ianuarie 2021, 15:24

***... ***.... ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  04 Ianuarie 2021, 13:19

Mai "gazetarilor", bucurestenii mor de frig in apartamente, fara pic de caldura in timpul iernii, si voi o tineti langa cu cine se *** Spaniei. Oare ati lipsit cind s-a-mpartit discernamintul, ceausistilor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  04 Ianuarie 2021, 12:14

Ii da meditatii Borcea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează