GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra ei: „Dă dovadă de foarte multă înțelepciune”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2023 14:37 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 14:41

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii. Cei doi au o căsnicie frumoasă și nu au ezitat să dea detalii despre cum funcționează lucrurile în relația lor. Recent, Valentina a dezvăluit cum se înțelege cu soacra ei.

Blondina susține că s-a înțeles bine de la început cu mama afaceristului și spune că soacra sa este o persoană bună și înțelegătoare, care dă mereu dovadă de înțelepciune.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Foto: Instagram
+22 FOTO

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra ei

„Soacra mea este un om foarte bun, blând, înțelegător. E un om pașnic, care dă dovadă de foarte multă înțelepciune. Ne-am înțeles bine de la început. E genul de om cu care poți vorbi orice”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Unica.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează alături de cei trei copii o adevărată echipă, poate de aceea i-au și îndrumat către sport încă de când erau mici.

„Toți trecem prin momente dificile și întâmpinăm obstacole. Important e că suntem uniți, suntem o echipă, ne susținem reciproc și depășim orice situație. Cristi este jumătatea mea, suntem o familie unită și binecuvântată, nu doar cu cei trei copii ai noștri, ci cu toți nouă copii. Suntem o familie mare și unită. Copiii se înțeleg foarte bine între ei, se văd frecvent, țin legătura unii cu alții, se iubesc, așa cum e normal să se iubească frații. Noi ne-am găsit liniștea împreună, comunicăm foarte bine. E chimie”, a mai spus Valentina Pelinel, pentru aceeași sursă.

Ce spune Cristi Borcea despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a vorbit despre relația pe care o are cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri își amintește și momentul în care a simțit că s-a îndrăgostit, cu adevărat, de femeia care, de ani buni deja, îi este soție.

„Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o… Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: «Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea». Eram căsătorit, când am cunuscut-o pe Valentina. Dar asta e ultima căsătorie”, a dezvăluit Cristi Borcea în emisiunea Fanatik SuperLiga.

Citește și:

Cea mai sexy fană a Farului a făcut spectacol la meciul cu Rapid

Larisa Iordache a făcut primele declarații despre nuntă: „Nu sunt superstițioasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  08 Mai 2023, 01:00

Cata falsitate in relatia asta...Borcea daca ramane maine fara bani nu mai sta Pelinel nici o ora cu el si divorteaza....dar ce sa faci cand e foame de bani...

gojgaru
gojgaru  •  07 Mai 2023, 15:57

Da' cu soacra Pelinelului nu puneti si voi o poza , poate ne indragostim si noi !

kordell
kordell  •  07 Mai 2023, 15:53

Cine l-a impaiat pe Borcea ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează