GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FRANȚA

FOTO Cum arată azi şi ce a ajuns Zahia Dehar, fata care era să-i trimită după gratii pe celebrii Benzema şi Ribery

Zahia Dehar// Foto: Instagram +21   FOTO
Zahia Dehar// Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 13:39 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 15:44

Zahia Dehar (29 de ani), ajunsă celebră în 2010, când s-a descoperit că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi fotbalişti francezi, deși nu împlinise încă vârsta de 18 ani, este azi model, designer și actriță.

Fotbalul francez a fost zguduit puternic în urmă cu 12 ani, atunci când Frank Ribery, Karim Benzema și Sidney Govou au fost acuzați că au întreținut relații intime cu o prostituată minoră. 

+17 FOTO

Cum arată azi Zahia Dehar

Zahia Dehar a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor. Cu Benzema s-a culcat contracost în 2008, când avea doar 16 ani, iar cu Ribery, în 2009, fiind cadou la aniversarea fostului mijlocaş de la Bayern.

În tot acest scandal, cel mai liniştit a stat Govou. Şi el a întreţinut relaţii sexuale cu Zahia, dar în 2010, când ea devenise majoră.

Chiar dacă procesul a fost unul extrem de mediatizat, internaţionalii francezi au fost achitaţi de către Tribunalul din Paris, aceștia susţinând că nu ştiau că fata e minoră.

+17 FOTO

Zahia Dehar, de la escortă la model, designer și actriță

Tânăra cu origini algeriene a ştiut să profite de pe urma popularităţii căpătate peste noapte. După apariţii în reviste dedicate bărbaţilor, ea s-a lansat în afaceri prin crearea unei linii proprii de lenjerie intimă.

Potrivit publicației sârbe Najzena, citate de Libertatea, Zahia a devenit model, colaborând cu designerul Karl Lagerfeld. Iar în 2019, și-a făcut debutul și în actorie, după ce a apărut în pelicula „Une Fille Facile” (n.r.- „O fată ușoară”). Ulterior, modelul francez a mai jucat în filme precum „Easy Woman” și „Josephine, Pregnant and Beautiful”.

Conform sursei menționate anterior, tatăl Zahiei încă locuiește în Algeria, iar în urma scandalului a fost nevoit să renunțe la locul de muncă pe care îl avea.

Citește și:

„Oare ce m-aș face fără tine?” » Marea speranță a tenisului american, îndrăgostit de o blondă senzuală care face ravagii la turnee

Bătaie pe avere între Reghe și Anamaria: „Banii mamei? Pe bune?! Ionela Prodan era șeic la Al Hilal?” » AMP, răspuns plin de jigniri și acuzații grave

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează