GSP SPECIAL  »  STIRILE SPORTIVE A1  »  NU RATA ŞTIRILE SPORTIVE DE LA 19:55

Dinamo, Timişoara şi CFR joacă tare la Ştirile Sportive ale Antenei 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Ce au făcut „câinii” lui Ţălnar în al patrulea amical din Antalya, cel cu Cernomoreţ Burgas, care este în direct la GSPTV, şi reacţiile la cald ale şefului Borcea, dar şi cum s-au bătut Timişoara cu Spartak Moscova şi CFR-ul cu Dinamo Zagreb, vedeţi la Ştirile Sportive ale Antenei 1 de la 19.55!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  04 Februarie 2010, 19:23

Aveti grija ca maine e ziua lui Hagi. Ceva de 30 de minute daca se poate. Mare atentie sa nu uitati de Hagi. Ca ma astept de la orice de la voi.

 •  04 Februarie 2010, 15:51

am o rugaminte:spuneti celor care comenteaza meciurile echipei dinamo din pregatiri ca se fac de ris asa cum "ridica in slavi"echipa dinamovista.este clar ca d-l borcea a contribuit decisiv(la negru)cu citeva sute de eroi ca aceste panarame de comentatori sa ne spuna altceva fata de ce se vede pe ecran.oare acesti comentatori nu stiu ca meciul este transmis integral si in direct.sa nu se mai faca de ris "pentru un pumn de euroi in plus"!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează