GSP SPECIAL  »  STIRILE SPORTIVE A1  »  NU RATA ŞTIRILE SPORTIVE DE LA 19:55

Pedepsit nevinovat după Dinamo - Craiova 2-1!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Augustus Constantin a luat 8 etape de suspendare, dar are circumstanţe atenuante! Cine îl apără pe centralul de 36 de ani, care nu a dat penalty pentru Craiova, la meciul pierdut de olteni cu 1-2 în Ştefan cel Mare? Şi cine l-a provocat pe arbitru să greşească faza în care Florin Costea a căzut în careu, dar a scăpat fără nicio pedeapsă? Aflaţi totul la Ştirile Sportive ale Antenei 1 de la ora 19:55!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  24 Februarie 2010, 20:14

Ce repede sarim in ajutorul mafiotilor in Romania! As vrea sa-l cunosc pe ziaristul care semneaza acest articol. Nu de alta dar vreau sa vad daca are echipament ros-alb sau semneaza statul de plata sub Prunea la FRF! Nici in era ceausista nu se facea astfel de magarii. Dar uitam repede si incep iar sa aplaudam la comanda ca la defilarile comuniste. Daca Augustus facea manevra FRF-ului oriunde in lume era elininat din fotbal. Chiar si in Turcia....

immjg
immjg  •  24 Februarie 2010, 19:34

Singura pedepsita est Craiova !!!

 •  24 Februarie 2010, 19:22

Mai , da rau mai esti! Mai Rapidu', nu mai scrie prostii ca etapa viitoare va avantajeaza pe voi. A vb nentu Copos cu cine trebe si castigati cu penalti. hai nu mai tine cu oltenii! sau esti oltean si stai in gazda in Giulesti?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează