GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  INTERVIU

Cine e sportivul ideal în viziunea lui Victor Rebengiuc?

Articol de - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Într-un interviu eveniment acordat Gazetei Sporturilor, actorul Victor Rebengiuc a vorbit şi despre modelele pe care sportul mondial le poate oferi tuturor celor care aleg să fac sport de performanţă, dar şi celor care continuă să vadă în sport un reper al competiţiei cu ei înşişi. Află aici cine este sportivul ideal pentru Victor Rebengiuc şi care sînt atleţii români ce se pot ridica la acest nivel.

 

- Care ar fi sportivul ideal?
- Lance Armstrong. El este sportivul ideal. A învins şi boala şi ani la rînd a cîştigat Turul Franţei

- A fost acuzat de dopaj.
- Şi s-a dovedit? Păi, sigur că ăia care pierd spun că-i dopat. Dar să fii dopat şapte ani la rînd şi să nu dai de urma dopingului, mi se pare hazardat să te încăpăţînezi să-l acuzi în continuare.

- Şi la noi, care vi se par sportivii ideali?

- Eee, au fost şi la noi. Uite, Patzaichin, uite chiar şi ăsta care face gălăgie pe la televizor, Doroftei. Au realizat ceva. Sînt o mulţime, gimnastele noastre, toate, care sînt destul de anonime, care nu sînt aşa de prezente...

- Nu sînt vedete.
- Din păcate, nu iau ochii publicului ca fotbaliştii. La fel şi rugbyştii pe care-i apreciez: muncesc mult mai mult decît fotbaliştii, sportul lor este mult mai greu, dar cîştigă mai puţin şi se văd mai puţin sau deloc chiar.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ytzz
ytzz  •  12 Noiembrie 2010, 12:38

:)) sa fim seriosi..sa ii bati pe Ullrich , Basso, si mai stiu eu cine , acestia fiind prinsi dopati ..daca nici Lance Armstrong nu s a dopat..uitati va cati oameni tipa ca au dovezi, dar banii acopera tot pe lumea asta :-j

Vezi toate comentariile (1)
Comentează