GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  SPECIAL

Din inimă pentru Denis » Dinamoviştii şi clujenii de la CFR şi "U" l-au ajutat pe băiatul lui Paşcovici

Ca orice copil, Denis Pașcovici este
înnebunit după desenele animate
FOTO Alex Nicodim
Ca orice copil, Denis Pașcovici este înnebunit după desenele animate FOTO Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 20:43

Dinamoviştii şi clujenii, de la Universitatea şi CFR, l-au ajutat financiar pe băieţelul de 7 ani al lui Cosmin Paşcovici, care a învins cancerul


Reportajul din Gazetă cu băieţelul de 7 ani al lui Cosmin Paşcovici, Denis, care a învins cancerul şi continuă să lupte pentru a deveni un copil normal i-a emoţionat pe fotbaliştii din Liga 1. Denis are creierul ars în proporţie de 80% în urma radioterapiei, iar tratamentul ce-i poate oferi o viaţă normală costă cel puţin 1.000 de euro lunar, în condiţiile în care Cosmin cîştigă în liga a 3-a 2.000 de lei pe lună!

Fotbaliştii din Liga 1 s-au unit şi a donat fiecare cît a putut pentru micuţul Paşcovici. Jucătorii dinamovişti şi conducerea au oferit suma cea mai consistentă, 20.000 de lei, Universitatea Cluj şi Claudiu Niculescu, 11.000 de lei, iar CFR Cluj a virat în conturile familiei suma de 7.000 de lei. "Le mulţumesc tuturor că ne ajută în aceste momente grele. Denis are şansa să continue lupta pentru viaţă şi pentru asta le sînt recunoscător tuturor celor care se gîndesc la noi", a spus Cosmin Paşcovici. Denis nu i-a impresionat doar pe sportivi, un bancher angajîndu-se să vireze în contul micuţului, lunar, suma de 1.400 de lei.


"Cînd va fi întrunirea AFAN, voi vorbi şi cu ceilalţi fotbalişti de la alte echipe pentru a încerca să strîngem o sumă pentru a-l ajuta pe Denis"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
mirrrcea
mirrrcea  •  01 Noiembrie 2011, 10:39
Postat de dan pe 01 Noiembrie 2011, 10:32

Serios? O echipa intreaga abia aduna 7000 de lei?

ok,doar 7000.... cat a dat Rapid? sau alte echipe? Macar la articole despre omenie si solidaritate ar trebui sa ne vedem de treaba.... parerea mea....Comentariul tău...

replicant
replicant  •  01 Noiembrie 2011, 10:33

Gest deosebit, fara indoiala. Solidaritate umana. Dar ce urat suna "dinamovistii de la Universitatea". Mama, dar ce urat suna "dinamovistii de la Universitatea" !!!! Cum ar suna: poli-stii de la Steaua, stelistii de la Rapid, dinamovistii de la Steaua, u-istii de la CFR, cfr-istii de la Vaslui si vasluieni de la Poli. Universitatea Cluj este, DIN PACATE, singurul club din Romania despre care se afirma asemenea chestie si nu se supara nimeni. Ma doare.

dan
dan  •  01 Noiembrie 2011, 10:32

Serios? O echipa intreaga abia aduna 7000 de lei?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează