GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  SPECIAL GSP

Senatorul Voicu în Rahova: "Te rog, pune-mi mai multă costiţă în fasole!" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2010 00:00

În timp ce lucrau pentru reportajul din închisoarea Rahova, reporterii gsp au recunoscut o figură familiară în peisajul politic românesc al ultimului an, pe senatorul PSD Cătălin Voicu. Citeşte AICI o întîmplare inedită:

Pe Secţia a şasea atmosfera e sumbră. La ora mesei surprindem un moment neaşteptat. În drum spre sala de forţă, acolo unde trebuia să facem poze, am recunoscut un personaj celebru al închisorii Rahova. Prin vizierul deschis al uneia dintre uşile de fier am zărit figura rotundă, cu mustaţa bine întreţinută a fostului senator Voicu. Cu un fes negru tras pe cap şi cu o voce mieroasă i-a cerut celui care împărţea fasole la marmidă ceva mai multă costiţă. "Te rog frumos, pune-mi şi mie mai multă costiţă afumată în castron. Mi-e foame!"

 

Cătălin Voicu este arestat sub acuzaţia că ar fi primit cîteva sute de mii de euro de la influenţi oameni de afaceri români pentru a interveni în justiţie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
stinta
stinta  •  09 Decembrie 2010, 13:15

la multi ani de fasole cu costita la impuscatorie si la mai multi colegi acolo

star01
star01  •  09 Decembrie 2010, 11:36

adevarul este ca atunci cand vom scapa de ciuma portocalie,am avea "efective" pt. a face,in sfarsit Canalul Dunare-Bucuresti cu "marmura portocalie"....iar"sef de echipa" ar trebui sa fie"piratul chior"!!!

ockiu
ockiu  •  09 Decembrie 2010, 11:31

chiar si presedintele in exercitiu ar trebui sa ceara costita alaturi de voicu' dar neah cine sa-l bage acolo, serviciile care-i sunt subordonate?! procuratura care`i fix presu de la intrarea de la cotroceni!? pana in 2012 nu prea avem ce face - probabil atunci putem schimba ceva!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează