GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ACCIDENT

Accident groaznic în Arad » Doi suporteri ai celor de la UTA Arad au murit! Se întorceau de la pictarea coregrafiei pentru derby-ul cu Poli

FOTO: pressalert.ro
FOTO: pressalert.ro

Articol de - Publicat joi, 25 octombrie 2018 22:48

Doi membri ai peluzei arădene au decedat în această seară în urma unui accident rutier. Ultrașii se întorceau de la vopsitul coregrafiei pe care o pregateau pentru meciul de sâmbătă, cu ASU Poli Timișoara. 

Conform sportarad.ro, galeria celor de la UTA ia în calcul să-și anuleze deplasarea la Timișoara pentru derby-ul cu ASU Politehnica, de sâmbătă. 

„Accident cu patru victime dintre care două decedate pe podul de la Polivalenta. Trei victime au fost încarcerate, una preluată de SMURD, una de SAJ. A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu autospeciala de descarcerare și cu o autospecială SMURD”, a transmis ISU Arad.

Fotbalul ne leagă pe toți

Peluza arădeana a confirmat printr-un mesaj pe facebook că nu va mai face deplasarea pentru derby-ul de sâmbătă. 

"Nu exista cuvinte care să poată exprima șocul și tristețea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby.

Suntem profund afectați de cele întâmplate și dorim să anunțăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă. Odihniți-vă în pace, Mihoc și Moisi! Nu vă vom uita niciodată".

Rivalii timișoreni sunt solidari. Mesajul "Fotbalul ne unește pe toți"a fost distribuit de o bună parte a galeriei lui ASU. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  26 Octombrie 2018, 11:07

Suntem alături de voi, chiar daca susținem echipe diferite, pasiunea pt fotbal ne leagă pe toti. Sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

balauru48
balauru48  •  26 Octombrie 2018, 08:37

Nu-i nicio tragedie! Se numeste SELECTIE NATURALA! Bine ca n-au omorat alti oameni ...

840638829388507
Ady Max  •  26 Octombrie 2018, 03:51
Postat de redshow pe 25 Octombrie 2018, 23:29

Soferi *** !!! La cum arata a avut probabil 200 la ora in oras. Doamne fereste!!

Au cazut de pe un pasaj de aia e masina asa rau deteriorata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează