GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ACCIDENT

UPDATE VIDEO Accident teribil pe DN2! Microbuzul echipei de handbal CSU Tîrgoviște implicat într-un accident: 3 sportivi au murit pe loc!

Foto: Observatorul Buzoian +2   FOTO
Foto: Observatorul Buzoian

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 01:47

Tragedie pe DN2 E85 la ieșirea din Rm. Sărat spre județul Vrancea. Un autocamion cu două remorci încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste microbuzul care transporta echipa de handbal masculin CSU Tîrgoviște.

UPDATE 09:00

Cei trei jucători decedaţi în urmă accidentului sînt Robert Bucă (19 ani), Daniel Manda (25 de ani) şi Daniel Bîrloagă (20 de ani). Aurel Iancu, preşedintele şi antrenorul echipei, este şi el în stare gravă. A fost diagnosticat de medici cu fisură craniană şi hemoragie craniană. Un alt jucător, Florin Chiperi, are mai multe coaste rupte şi probleme la braţul stîng.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Formația din eșalonul secund se întorcea acasă după un meci pierdut la Vicovu de Sus, 27-35 cu CS Vicov Bucovina, din cadrul etapei a noua a campionatului. Conform observatorulbuzoian.ro, microbuzul, care transporta 13 pasageri, se oprise la intrarea în județul Buzău pentru remedierea unei probleme la motor. Camionul încărcat a intrat în plin în vehicul, aruncîndu-l într-un șanț și răsturnîndu-se peste el.

Trei autospeciale de descarcerare, șase ambulanțe și o autospecială de transport victime multiple au ajuns la locul accidentului.

Potrivit Poliției Buzău, cei trei jucători care se aflau pe bancheta din spate au murit pe loc. Din primele informații obținute de GSP.RO, Daniel Manda, pivotul împrumutat de CSU de la CSM Ploiești, este unul dintre cei 3 decedați. Celelalte 11 persoane au fost transportate de urgență la spitatele din Buzău (9) și Rm. Sărat (2). Trei se află în continuare în stare gravă, în timp ce trei nu au necesitat decît cîteva îngrijiri și au fost externate.

CSU Tîrgoviște a mai fost implicată în urmă cu 3 ani într-un alt accident de circulație, cînd echipa se întorcea din cantonament. Atunci nu au existat însă victime.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
radumatei
radumatei  •  16 Noiembrie 2015, 13:29

Dumnezeu sa-i odihneasca. O tragedie cumplita.

travka
travka  •  16 Noiembrie 2015, 12:53

sunt horror drumurile alea in zona targoviste, nu sunt semnalizate absolut deloc, nu sunt marcate, nu au pic de iluminare, asfaltul este oribil plin de gropi si denivelari, sunt drumuri extrem de periculoase in zona Targoviste

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Noiembrie 2015, 12:43

numai drame,rip !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează