GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ILIE BALACI

Confesiune uluitor de sinceră a Lorenei Balaci » Dialogul la telefon dintre tatăl ei și doctor în dimineața fatidică: "Te mai ține ăla în chiloți?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 11:17

Lorena Balaci a povestit azi în interviul tulburător pentru ziarul Libertatea și dialogul pe care tatăl ei l-a avut cu doctorița Cioroianu în dimineața fatidică, duminică, 21 octombrie. 

Ilie Balaci acuza dureri și a sunat-o pe respectiva doctoriță, o prietenă de familie. Nu își pierduse nici măcar în acele momente simțul umorului. 

"Haideți să lămurim și aspectul ăsta. Tata vorbea mult, de felul lui. A sunat-o pe doamna doctor și i-a zis: «Mă doare un pic gâtul» tocmai pentru că vorbise mult în seara de dinainte. I s-a răspuns, fiind prieteni de familie: «Ilie, sunt în chiloți!». La care tata, glumeț cum îl știți, îi răspunde: «Ce face ăla, te mai ține în chiloți»?. «Acum mă îmbrac și vin»”, i-a mai zis doamna doctor. Până să ajungă dânsa acasă la tata, SMURD-ul era acolo, doctorii îl resuscitau", a spus Lorena.

Interviul complet cu Lorena Balaci poate fi citit AICI

Lorena a mai spus că tatăl ei nu a băut cafea în ultimele ore și că alcool consuma foarte rar:

"Bunica este o femeie de 80 de ani. Care ceai cu lămâie? Tata nu bea ceai, ci doar cafea! Bunica i-a zis: „Liuță, îți fac o cafea”? Iar el i-a răspuns: „Parcă nu m-aș trezi. Aș mai sta în pat".

La noi în casă nu se bea. Se bea câte o bere, la zile onomastice. Tatălui meu îi plăcea să stea la povești. Nu termina o sticlă cu vin într-o seară, la o masă. El nu bea vinul, îl vorbea, îl povestea!".

Citește și:  Declarații tulburătoare ale Lorenei Balaci: "Când o să mor, vreau să mor ca tata" » Reacție dură la adresa Sorinei Pintea + ce zice despre echipajul SMURD

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2018, 20:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  26 Octombrie 2018, 16:46

Lorena Balaci, minte puţină, a moştenit IQul de fotbalist. Faptul că s-a măritat cu Trică scuteşte de alte comentarii.

knuty
knuty  •  26 Octombrie 2018, 14:07

Faceti un interviu sau Stucan sa-l cheme pe mama lui Balaci la o emisiune!!!Si dati titluri:"Vezi ca a zis mama lui Balaci in ziua in care a murit?"" vezi ce a mancat mama lui Balaci in dimineata in care a murit Balaci""FABULOIS,ce i-a zis preotul in biserica mamei lui Balaci"?"Gata s-a aflat ,ce secret a avut Balaci si numai mama lui stia ?"Cam asta e presa de azi in Romania !!!!UN ***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează