GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  S-A STINS UN MICROBIST

Dacul pe dinăuntru! Ioan Gyuri Pascu a fost crainic la meciul de handbal România-Serbia din preliminariile CM 2015

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 00:00

Ioan Gyuri Pascu era un mare consumator de sport în general și de handbal în special. În martie 2015, în preliminariile Campionatului Mondial 2015, actorul a fost, la Cluj, la meciul împotriva vicecampioanei lumii, Serbia, crainicul sălii.

Atunci a prezentat cele două formații și a trăit alături de Neagu și compania calificarea la Mondialul din Danemarca. A apărut într-un tricou de culoare galbenă pe care scria mare: "Sunt DAC pe dinăuntru". "Știam că a făcut handbal. Atunci căutam un om cu notorietate care să fie plăcut publicului nostru. I-am dat telefon și a zis "Da" înainte de a termina de formulat întrebarea. Știa o tonă de handbal, urmărea fenomenul", a povestit Alexandru Dedu, președintele FRH.

La câteva luni după aceea, după ce România cucerea bronzul la Mondiale, Ioan Gyuri Pascu posta pe contul său de Facebook poze cu Cristina Neagu și Paula Ungureanu. Sunt ultimele postări publice până la moartea artistului. "În sfârșit INIMA a jucat până la sfârșit", a scris el lângă poza Paulei Ungureanu, iar descrierea celei cu Neagu a fost pur și simplu o informație: "Cristina Neagu a fost declarată MVP-ul Mondialului și Alice Ardean Elisei cea mai bună extremă stânga".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dl.axinte
dl.axinte  •  27 Septembrie 2016, 09:46

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează