GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

EXCLUSIV Doctorul lui Dinamo apărat de un fost oficial: "La echipă se făceau controale amănunțite"

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2016 16:56

Fostul director sportiv al celor de la Dinamo, Cristi Bobar, îi ia apărarea medicului dinamovist, Liviu Bătineanu, după mai multe acuze lansate la adresa acestuia, legate de modul în care a tratat cazul Ekeng.

"Ce s-a întâmplat cu Patrick Ekeng este o tragedie, dar aş vrea să facă câteva precizări în legătură cu doctorul lui Dinamo, Liviu Bătineanu. Am fost director sportiv al lui Dinamo aproape doi ani, timp în care am stat pe bancă la meciuri şi am fost la 90 la sută dintre antrenamentele echipei.

Bătineanu nu a lipsit niciodată, a fost profesionist sută la sută. A fost prezent la toate antrenamentele pe marginea terenului cu trusa medicală alături.

Au fost cazuri când a fost sunat la 3 dimineaţa de fotbaliştii echipei sau chiar de rude ale jucătorilor şi doctorul Bătineanu s-a deplasat imediat la ei acasă să îi ajute.

Mai mult, toţi jucătorii aduşi la Dinamo au făcut vizite medicale şi controale amănunţite, după care îmi dădea mie un raport pe care-l prezentam mai departe conducerii. Ce vreau să spun este că nu se poate îndoi nimeni de profesionalismul lui Bătineanu", a declarat Cristi Bobar pentru GSP.RO.

Citește și: INML a publicat raportul autopsiei lui Ekeng » S-au descoperit multiple probleme la inimă. "Nu trebuia lăsat să joace fotbal"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  12 Mai 2016, 08:25
Postat de foxy pe 11 Mai 2016, 19:24

"La echipă se făceau controale amănunțite"...Poate la cîntar ,sa nu se ingrase vreunul!

Amice, a fost apt de joc in Elvetia, franta si Spania...si malformatiile la inima nu se fac in 6 luni, crede-ma...apoi, cit de incompetent ai fi, un masaj cardiac cardiac stie sa faca orice doctor...si nu pot sa cred ca, din doi doctori, niciunul nu a facut ce trebuia, in cele 4-5 min pina a ajuns la spital....3 pe gazon si 1-2 pina la spital. Asa ca hai sa lasam rautatile ieftine.

887135588047117
Victor Peneaca  •  12 Mai 2016, 07:08

Nu contest nici o clipa coruptia din sistemul sanitar dar faptul ca s-au gasit probleme cardiace grave congenitale atrage o intrebare logica spun eu. Ekeng a fcut examene medicale in tarile unde a jucat , Spania , Franta , Elvetia si a avut drept de joc. Nu cunva aceasta boala a lui nu se putea depista decat prin analize complexe care nu s-au facut probabil pentru ca nu ar fi fost semnale ca ar fi cazul?

foxy
foxy  •  11 Mai 2016, 19:24

"La echipă se făceau controale amănunțite"...Poate la cîntar ,sa nu se ingrase vreunul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează