GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Rădoi, după tragedia lui Ekeng: "Băiatul meu mi-a zis că nu mai vrea să joace fotbal"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2016 14:29

Mirel Rădoi a vorbit despre tragedia petrecută pe Ștefan cel Mare la meciul dintre Dinamo și Viitorul, când Patrick Ekeng s-a prăbușit inert pe gazon în minutul 70.

Jucătorul dinamovist a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Ulterior, au apărut informații conform cărora intervenția medicilor de pe stadion nu s-ar fi produs corespunzător. 

"Față de cei care trebuiau să-l ajute pe Ekeng și n-au facut-o ar trebui toleranță zero. Eu urmăream meciul cu fiul meu și a trebuit să închid televizorul pentru câteva minute. Băiatul meu (n.r. în vârstă de 10 ani) mi-a zis că nici nu mai vrea să mai joace fotbal", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă susținută înaintea meciului legendelor dintre Steaua 2006 și Steaua '86. 

Ultimele informații despre decesul lui Ekeng

 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
10153724887106028
Anka Banes  •  08 Mai 2016, 17:43

Llight --- este normal ca Radoi a închis televizorul pentru ca imaginile au fost șocante si pentru un adult dar pentru un copil...?!? Propui niște aberații si te iei drept punct de reper . După ce va avea loc expertiza medicală , vom cunoaște cauza leșinului ; care nu justifica decesul. OK ? Pana una alta nimeni nu are nevoie de oameni cu opinii cinice când nu este cazul . Îți reamintesc ca este o situație tragică. Dar cum tu ai o sănătate de fier , du-te si fa doua trei ture de teren in loc sa agresezi verbal cei ce sunt triști si afectați de decesul acestui tânăr .

llight
llight  •  08 Mai 2016, 16:30

Eu zic sa inchidem si stadioanele si sa punem afis cu interzis sub 80 de ani . daca moare vre-un mos de 81 de ani sa nu ne para rau . terminati ma cu tampeniile astea .. cand aveam 10-16 ani jucam fotbal zilnic si alergam cat era ziua de mare si nu mai aveam oboseala accentuata si nici nu luam vre-o pastila . Pe terenul de fotbal se moare datorita suplimentelor sub forma de pastila , totul plecand de la vise, despre a fi Real Madrid si Barcelona si despre a fi Cristiano sau Messi . Toate echipele au cate un binefacator care are punguta cu pastile la el dar mai intai de toate cea mai mare vina o au fotbalistii . Daca stii ca duci o viata sportiva fara sa bei sau sa fumezi si cu programul bine stabilit dinainte (asa cum eram invatati de mici ) consider ca nu mai ai nevoie de acele "sustinatoare de efort" . Nimeni nu este obligat sa ia pastile ..iar atunci cand le iei o faci pe proprie raspundere .

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  08 Mai 2016, 16:25

pai e trist, cine mai vrea sa joace fotbal(exceptand arbitrul meciul care a fost un *** si medic pe deasupra) cand vezi cum omul ala se stinge cu zile pe un teren de fotbal inconjurat numai de medici incompetenti 4 la numar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează