GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CAZUL HARDY

Tocală: ”Mama n-a avut puterea să-l aştepte nici la aeroport”

Federaţia de baschet va suporta toate costurile pentru funeraliile din SUA ale lui Hardy, circa 10.000 de dolari
Federaţia de baschet va suporta toate costurile pentru funeraliile din SUA ale lui Hardy, circa 10.000 de dolari

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 13:35

UPDATE // Rudele şi apropiaţii lui Chauncey Hardy au cerut, la priveghiul baschetbalistului american, găsirea tututor vinovaţilor din acest caz. "Sîntem aici nu doar pentru a ne aminti de Hardy şi de a celebra viaţa, dar şi pentru a atrage atenţia autorităţlior române că vrem o anchetă completă. Sunt nişte piese lipsă în cazul morţii lui şi vrem răspunsuri", a declarat Tawana Bourne, verişoara sportivului, citată de giurgiuveanul.ro

Şefa FRB, Carmen Tocală, ţine în continuare legătura cu familia lui Chauncey, care nu va fi înmormîntat mai devreme de miercuri. Ambasada SUA la Bucureşti pregăteşte o ceremonie de comemorare


În timp ce autorităţile şi opinia publică din România caută încă adevărul în cazul morţii lui Chauncey Hardy, familia baschetbalistului ucis la Giurgiu îşi trăieşte drama acasă, la Middletown (Connecticut), pe coasta de Est a SUA. Coşciugul cu trupul neînsufleţit al băiatului de 23 de ani a ajuns peste Ocean în cursul dimineţii de vineri. " Mama lui n-a avut nici puterea să-l aştepte la aeroport", a mărturisit preşedinta FRB, Carmen Tocală, care ţine în continuare legătura cu rudele lui Hardy.

Înmormîntat la cel puţin 10 zile după deces
"Urmează ca luni să primim detalii şi despre costurile funeraliilor din America, pe care federaţia e dispusă să le achite. Inclusiv transportul sicriului", a mai punctat şefa federaţiei. Estimările preliminare arată că preţul întregii operaţiuni ar putea ajunge la circa 10.000 de dolari. Iar înmormîntarea nu va avea loc mai devreme de miercuri după-amiază, potrivit informaţiilor oferite de cotidianul "Giurgiuveanul". Adică la cel puţin 10 zile după decesul survenit duminica trecută, la spitalul Bagdasar din Capitală. Mama şi cele două surori ale lui Hardy au primit şi tricoul cu numărul 22 purtat de acesta în România, aflînd şi faptul că sala sporturilor din Giurgiu va purta numele lui Chauncey.

De asemenea, săptămîna viitoare, Ambasada SUA la Bucureşti va organiza o ceremonie de comemorare a lui Hardy, probabil la sediul FRB. Iar la solemnitate urmează să fie invitaţi şi toţi baschetbaliştii străini din prima ligă a României, în frunte cu cei americani, spre a aduce un omagiu memoriei lui Chauncey.

Colegul lui Hardy: "Nu băuse nici măcar o bere"
Audierile la Parchetul Giurgiu au continuat ieri. A fost rîndul altor zece persoane să dea declaraţii în cazul morţii lui Hardy, despre care neurochirurgul care l-a operat la "Bagdasar", Sorin Crăciunaşu, explicase într-o declaraţie pentru Mediafax că "leziunile vizibile erau multiple. Avea cel puţin patru leziuni foarte mari. Hematomul frontal era de dimensiunea unei nuci.

Celelalte, de dimensiunea unei cireşe". Ieri au fost la Parchet doi colegi de la CSŞ Giurgiu, Gabriel Bivolaru şi Adrian Vătculescu, şeful pazei de la clubul giurgiuvean în care Hardy a fost bătut, Gigi Pena, precum şi alţi tineri prezenţi în club în noaptea de sîmbătă spre duminică. "Chauncey nu era tipul de om să forţeze pe cineva dacă era refuzat. Se retrăgea, la fel a procedat şi în seara aceea. Hardy nu băuse alcool, doar începuse o bere", a declarat baschetbalistul Gabriel Bivolaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
patzak
patzak  •  16 Octombrie 2011, 11:09

subscriu la fel ca emptydreams

sibelius
sibelius  •  16 Octombrie 2011, 10:05

Macar acoperiti bannerele alea de prost gust. Cand le vad am impresia ca a murit un manelist interlop.

cristopherr_ct
cristopherr_ct  •  16 Octombrie 2011, 09:32

TIGANI IMPUTITI SI JEGOSI !!!!! ASTA E SINGURA CARACTERIZARE PE CARE O MERITA ASTIA !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează