GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TURCIA

Ucis de poartă! Tragedie la Galatasaray. Un fotoreporter şi-a pierdut viaţa în cantonamentul de la Florya

Articol de - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 09:34

Erkan Koyuncu, fotograful cotidianului Sabah, 37 de ani, a fost transportat la spital, dar medicii n-au mai putut face nimic pentru el


Accident cu urmări tragice, ieri dimineaţă, în cantonamentul lui Galatasaray de la Florya. Un fotoreporter al cotidianului Sabah, Erkan Koyuncu, a încercat să intre în complex tocmai cînd poarta de fier se închidea, capul fiindu-i prins şi strivit între aceasta şi zid.

Angajaţii bazei au redeschis-o imediat, iar Koyuncu s-a prăbuşit la pămînt, însîngerat. Medicii clubului i-au acordat primul ajutor, făcîndu-i masaj cardiac, în aşteptarea ambulanţei. Totul sub privirile îngrozite ale mai multor jucători şi ale antrenorului portarilor, Claudio Taffarel.

Transportat la un spital din cartierul Bakirkoy, Koyuncu nu şi-a mai revenit. Cauza decesului: traumatism cranian însoţit de o puternică hemoragie cerebrală. În semn de respect, Galatasaray i-a postat fotografia pe site-ul oficial, pe un fundal negru, iar antrenamentul echipei a fost anulat.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  03 August 2014, 11:37

a incercat sa se strecoare ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează