FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  MIOVENI - DINAMO 1-0

Ştefan Bărboianu este devastat » Problemele de acasă îşi pun amprenta asupra evoluţiei fotbalistului dinamovist

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 22:04

Ştefan Bărboianu, 26 de ani, trece prin clipe teribile ce-i afectează concentrarea la antrenamente şi la meciurile de fotbal, o posibilă cauză a erorii de la golul Mioveniului, cînd nu s-a înţeles cu Marc la o fază banală.

Alina, soţia lui Ştefan, e însărcinată în luna a 6-a şi trece prin complicaţii cu sarcina, riscînd să piardă copilul. "Fane este supărat, nu ştie ce să facă. Nevasta lui este în spital şi doctorii încearcă s-o ducă pînă în luna a 7-a, pentru a naşte prematur", au dezvăluit colegii lui Bărboianu.

Căpitan contra Mioveniului, Ştefan are în continuare încrederea antrenorului, Stoican dorind să-l folosească titular şi-n Derby de România. El a jucat în 13 meciuri în acest sezon în toate competiţiile, ratînd o singură partidă, suspendat fiind. A marcat un gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
ana.pisi
ana.pisi  •  06 Noiembrie 2014, 15:32

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 09:28
Postat de cainelup pe 30 Octombrie 2014, 15:53

"Fane este supărat, nu ştie ce să facă." - il ajut eu cu o idee buna : sa stea permanent alaturi de sotia lui pana naste, dupa aia sa nu se dezlipeasca de langa copil pana la majorat. Dupa care sa se angajeze undeva.

..)) nu ii da idei.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 09:23
Postat de zidane92 pe 30 Octombrie 2014, 10:40

Ne pare rau de omul Barboianu daca e asa,dar daca fotbalistul Barboianu nu e in stare sa dea randament in conditiile astea si il inteleg daca nu poate sa se ceara rezerva cateva etape pana depaseste momentele astea! Dinamo e un club cu pretentii,daca faci gafe pe teren nu te iarta nimeni,indiferent din ce cauza vin!

exact, asta am sustinut si eu, in primul comentariu pe pagina.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează