SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL MALAEZIEI

Sabotat din interior? Hamilton, virulent la adresa propriei echipe: "Este inacceptabil!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 20:08

Lewis Hamilton s-a văzut nevoit să abandoneze ieri, în Marele Premiu al Malaeziei, motorul luându-i foc în turul 41, într-un moment în care conducea detașat cursa.

Acesta a fost foarte nervos după cursă, punând o serie de întrebări echipei sale. „Cineva nu vrea ca eu să câștig anul acesta. Întrebarea mea adresată Mercedes: fabricăm atâtea motoare, dar doar ale mele au probleme anul acesta. Cineva trebuie să-mi dea răspunsuri, pentru că așa ceva este inacceptabil”, a declarat Hamilton pentru BBC.

Hamilton și-a mai temperat însă tonul acuzațiilor, într-o postare pe contul său de facebook: „Astăzi, durerea mea este indescriptibilă. (...) Dar am 100% încredere în echipa mea. Au muncit atât de dur, atât pe pistă, cât și la uzină: vreau să le spun un mulțumesc din suflet”, a scris el, înainte de a promite că va reveni: „Suntem campioni, mergem înainte. Nu merg eu, noi mergem, nu abandonăm niciodată”.

Nu este pentru prima oară în acest sezon când Hamilton are probleme cu motorul. Mecanicii Mercedes au fost nevoiți sa înlocuiască componente ale motorului său înaintea Marelui Premiu al Belgiei, din august. Atunci, britanicul a fost penalizat cu 55 locuri pe grila de start.

Cu cinci etape înainte de final, Nico Rosberg are un avans de 23 puncte față de colegul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Ricciardo este pe 3, la mare distanță însă față cei doi piloți ai lui Mercedes.

(Remus Dinu)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Octombrie 2016, 21:28

Mare pacat de aceasta cursa. Nu mai zic ca a sacrificat o cursa ca sa ia un motor nou si acum a pierdut un motor + abandon. S-ar putea sa fi pierdut titlul aici in loc sa fi revenit in pozitia de lider cum era normal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează