SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACCIDENT

Situația lui Schumacher nu se îmbunătățește: ”A ajuns doar piele și os. Un miracol nu mai e posibil”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2015 18:56

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher are puține șanse de a se îmbunătăți. Un apropiat al familiei a făcut cîteva dezvăluiri pentru Daily Express despre situația fostului campion din Formula 1.

”Progresele pe care le face sînt dureros de lente. Nu există nici o minune la orizont. Conștientizează foarte puțin despre ceea ce se întîmplă în jurul lui”, a afirmat sursa cotidianului britanic.

Aceasta a mai precizat că fostul sportiv german a slăbit peste 25 de kilograme din momentul accidentului, iar acum are în jur de 45 de kilograme: ”A ajuns doar piele și os”.

Michael Schumacher a avut un accident de schi la finalul lunii decembrie 2013.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ftwraku
ftwraku  •  23 Septembrie 2015, 23:58
Postat de vyyllyy pe 23 Septembrie 2015, 23:23

Esti doar un ratat de copil , cum poti sa spui asa ceva despre acest om , un moderator sa-i dea ban la acest ratat sau sa-i cenzureze ce a scris.

apoi se descalifica ei ca oameni cand fac asa ceva...si eu cer decent de mult in tara asta,dar nu o sa o primesti prea curand:( Apoi la noi pedofilii primesc cu suspendare,tu pe astia te superi?:)) Pacat ca a fost un om deosebit,si nu o zic ca acum i s-a intamplat asta,ci in general. A facut multe gesturi de calitate,un familist convins,ceea ce in ziua de azi este rar pt o vedeta asa mare,etc,etc. Da,putem spune ca Schumi a fost o vedeta,nu kim kardashian sau bieber sau cum naiba le zice vedetelor astora....Si familia lui a fost decenta si a comunicat cu presa cat si exact cum trebuie.

vyyllyy
vyyllyy  •  23 Septembrie 2015, 23:23
Postat de ottobraun pe 23 Septembrie 2015, 20:20

o sa il ia la palme Senna !

Esti doar un ratat de copil , cum poti sa spui asa ceva despre acest om , un moderator sa-i dea ban la acest ratat sau sa-i cenzureze ce a scris.

capitza1967
capitza1967  •  23 Septembrie 2015, 21:35

SANATATE !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează