SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL AUSTRALIEI

VRUUUM » Opinie de Luminița Paul » Slăbit cu folos: cum a fost pus un pilot la dietă pentru că monopostul său era prea greu

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

Vi se pare că Sergio Pérez e mai subțire? Greu de spus... Îmbrăcat cu ținuta de concurs, pare că nu s-a schimbat mare lucru, însă pilotul mexican a povestit că a intrat la dietă severă de aproape o lună, de când au avut loc testele de la Barcelona.

Mașina cea nouă a echipei este un pic mai grea și de aceea trebuie compensat de undeva, așa că oficialii Force India i-au cerut lui Pérez să dea jos câteva kilograme. Ceea ce nu e ușor deloc, mai ales după ce Sergio a luat în greutate peste iarnă.

"S-a întâmplat natural fiindcă m-am antrenat mai mult în sala de forță, ca să câștig masă musculară", a explicat el pentru Autosport. "Iar acum sunt la regim foarte dur, începând de săptămâna trecută și până în ziua cursei din Australia", spunea el vineri.

"Mi-e tot timpul foame, dar cu cât slăbesc mai mult, cu atât mai bine pentru noi". Pérez a reușit în acest scurt timp să scape de două, aproape 3 kilograme.

El crede însă că problemele legate de greutatea mașinii vor fi rezolvate până cel târziu la Marele Premiu al Bahrain-ului, al treilea din sezon.

Poate atunci va putea să se desfete cu niște enchiladas, tamales sau quesadillas. Deocamdată însă, a încheiat al 7-lea la Melbourne, aducând 6 puncte echipei sale. Așa că a meritat să intre la dietă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
caneto
caneto  •  27 Martie 2017, 14:45

La testele de la Barcelona, monoposturile Force India aveau 10 kg peste limită, cauza care a dus la înfometarea lui Perez, iar înaintea cursei de la Melbourne erau cu 3,5 kg sub greutatea minima şi au fost nevoiţi să folosească balast. N-o mai fi fost destul timp la dispoziţie pentru reîngrăşarea lui Perez. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează