GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  ONJN

Ce trebuie să știe pariorii care sînt chemați la ONJN » 5 lucruri pe care Gazeta le-a constatat

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2015 13:42

Gazeta Sporturilor a luat reacții de la pariorii chemați pentru pariuri pe site-uri ilegale chiar la sediul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc. 

Ce am putut constata:

  • dacă nu ai buletinul la tine, vei fi identificat cu ajutorul poliției locale chemată de inspectorul organului de control. Cei în acest caz primesc și amendă pentru accesarea unui site ilegal, dar și amendă din partea poliției locale pentru că nu au avut actul de identitate la ei.  
  • pariorii sînt chemați doar telefonic sau prin mail deoarece, conform surselor Gazetei, ONJN nu deține alte date de contact ale contravenienților. "Avem toate datele și vom urma toate procedurile legale", infirmă această variantă Oficiul. 
  • cei care nu se prezintă, conform directorului ONJN Tudor Șimota, vor fi chemați prin poștă sau alte proceduri legale. 
  • după 6 luni de la data în care pariorul a mizat bani la o casă de pariuri ilegală, fapta se va prescrie. De exemplu: dacă un parior a plasat un pariu pe 30 septembrie, ultima zi în care ar fi putut intra pe un site ilegal, fapta i se va prescrie pe 1 aprilie 2016
  • conform celor intervievați de inspectorii ONJN, rulajul e primul criteriu prin care se face departajarea între contravenienți și nu sumele depuse sau retrase de pe site-uri

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
red_panzer
red_panzer  •  23 Octombrie 2015, 07:47

***! si a stilului tau de a mulge bani din buzunarele oamenilor! de ce nu au blocat acele site-uri daca erau ilegale?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close