INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOULOUSE

Operat! 2013 terminat! » Diagnostic confirmat: Mihai Roman ratează tot turul la Toulouse

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 21:28

"Băiatul ăsta are un ghinion fantastic!", a exclamat impresarul Victor Becali, cel care a intermediat transferul. Mihai s-a accidentat miercuri, la antrenament


Cînd l-a văzut pe Mihai Roman zvîrcolindu-se de durere pe gazon, în plin antrenament, Alain Casanova a tresărit. Dintr-o dată, antrenorul lui Toulouse, care s-a ataşat imediat de blondul român - "Nu mă aşteptam să joace atît de bine, să se integreze atît de repede" -, şi-a pierdut unul dintre cei mai buni titulari. Marele său as secret, pentru că puţini îl cunoşteau în Ligue 1 pe fostul rapidist.
citat

"Curaj, Mihai! Toţi sîntem alături de tine. Ai jucat excelent, te-ai adaptat perfect în noul colectiv, eşti deja parte a spiritului TFC. Sperăm să revii cît mai repede"
Mesaj pe site-ul lui Toulouse

"Mihai era preferatul antrenorului"
Miercuri, la o anodină săritură la cap, Roman a aterizat greşit pe piciorul drept. "Ruptură de tendon ahilian", a fost primul diagnostic al doctorilor echipei. A urmat rezonanţa magnetică, confirmînd leziunea gravă. Ieri, Mihai a fost supus unei intervenţii chirurgicale la un spital din Toulouse şi va fi indisponibil 6 luni. Pentru el, 2013 s-a încheiat înainte să debuteze oficial la alb-violeţi.

"Băiatul ăsta are un ghinion fantastic", a declarat impresarul Victor Becali. "Acum, cînd era în formă maximă, cînd îi impresionase pe toţi la club, să se accidenteze rău la un banal duel aerian. Tocmai am vorbit cu directorul lui Toulouse. Mihai devenise preferatul antrenorului, care îl aprecia şi pentru calităţile de fotbalist, dar la fel de mult pentru calităţile umane".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 August 2013, 14:51

Pacat ! Sper sa nu iasa foarte mult din circuit.

pancone_1923
pancone_1923  •  02 August 2013, 10:23

Pacat ! Mai rau era daca se accidenta la Rapid ca nimeni din conducere nu cred ca l-ar fi cautat :| Multa sanatate Mihai !!

grigs1981
grigs1981  •  02 August 2013, 09:17

Pacat.Bafta,Mihai Roman!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează