INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŞAHTIOR - BAYERN 0-0

Şefii lui Bayern s-au năpustit asupra lui Undiano Mallenco: ”Arbitrul? O catastrofă!”

Ribery tocmai și-a luat o palmă peste figură de la recidivistul Douglas Costa. Dar Mallenco (medalion) nu i-a arătat decît un
Ribery tocmai și-a luat o palmă peste figură de la recidivistul Douglas Costa. Dar Mallenco (medalion) nu i-a arătat decît un "galben"

Articol de - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 21:57

Nemţii acuză neacordarea unui penalty şi susţin că, aşa cum l-a eliminat pe Xabi Alonso, ”centralul” trebuia să procedeze la fel şi cu Douglas Costa.

Dacă Mircea Lucescu nu s-a mai plîns de arbitraj, ca altădată, oaspeţii nu i-au putut trece cu vederea lui Undiano Mallenco maniera în care a condus meciul de la Lvov. "Au fost cîteva decizii discutabile", s-a plîns managerul Matthias Sammer.

Vizate sînt penalty-ul neacordat în minutul 83, la henţul lui Rakiţki în careu, dar şi măsurile diferite cu care Mallenco a tratat durităţile lui Douglas Costa, în special asupra lui Ribery, şi faulturile lui Xabi Alonso.

Brazilianul a fost pedepsit doar cu un "galben" (57), în timp ce pe Xabi l-a expediat la cabine (65). "Poate că fiind spaniol, Mallenco s-a simţit pe undeva obligat să fie mai sever tocmai cu compatrioţii lui", a comentat directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge, în opinia căruia "arbitrul a fost pur şi simplu o catastrofă. N-are valoare de Champions League".

O inimă pentru copii
Marţi, în ziua meciului, conducerea lui Bayern a vizitat un spital de copii din Lvov. Directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge le-a oferit jucării micuţilor aflaţi în suferinţă, dar e vorba şi de un ajutor concret. Campioana Germaniei a preluat costurile a tot ceea ce înseamnă spitalizare, medicaţie şi intervenţii chirurgicale pentru 60 dintre copiii internaţi în clinică.

20 de faulturi au comis jucătorii lui Bayern în 90 de minute de joc, Şahtior numai 15

5 "galbene" au luat nemţii, inclusiv cele două văzute de Alonso. Şahtior a scăpat cu 3

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Februarie 2015, 18:29

`Ala penalty? Si te numesti Bayern?! Vrei sa-ti dea pomana arbitrul?! Nu-l inghit deloc pe arbitrul ala, dar de data asta nu se poate vaita Bayernul de arbitraj!

chiramihai
chiramihai  •  19 Februarie 2015, 11:09

Nemtii au fost extrem de nervosi de neputinta lor tot meciul, T.Muller i-a spart capul ucrainianului si l-a umplut de sange (chiar daca involuntar) si nu a primit nici macar galben. Guardiola l-a tinut pe banca pe Levandovski si l-a mentinut aproape pina la sfirsit pe Muller desi era evident ca este in forma slaba ! E ciudat sa te legi de arbitru cand e spaniol ca si Guardiola......ce-ar fi zis daca era brigada de arbitrii romani ????

valiza.epo
valiza.epo  •  19 Februarie 2015, 10:49

Bavarezii trebuiau sa primeasca cel putin trei cartonase rosii. Apropape ca nu a fost interventie a lor fara fault, fara agresiune asupra adversarului. Mingea nu prea i-a interesat. Au dovedit din plin ca... omul conteaza!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează