FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamovistul Cristi Bobar muşcă din stelişti: "Sper să-i mai ţină ghinionul!" » Ce zice de Danciu-gol

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 18:00

Directorul sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, a fost invitat în această după-amiază în emisiunea "Fotbal Look" de la Look TV discutînd diverse subiecte de actualitate din tabăra dinamovistă.

Oficialul din Ştefan cel Mare a ţinut să infirme că există discuţii, în acest moment, cu Mircea Rednic sau cu Claudiu Niculescu, privind preluarea formaţiei din această iarnă.

"Aşa cum Ionel Dănciulescu are încredere totală în echipă, aşa şi noi, cei din conducere, avem încredere totală în el ca antrenor al formaţiei. Credem că poate realiza lucruri minunate la noi.

Sperăm într-un rezultat bun cu Petrolul, aceasta însemnînd că vrem victoria, întrucît sîntem Dinamo şi suporterii nu acceptă decît succesul. Ploieştenii au echipă bună, fotbalişti de calitate, dar nu are cum să nu se resimtă problemele pe care le are patronul clubului. Cu toate acestea nu sîntem favoriţi, dar vom face absolut orice ca să învingem", a comentat Bobar.

Directorul sportiv n-a uitat nici de duelul istoric dintre dinamovişti şi stelişti: "Am văzut cîteva minute din meciul Aalborg - Steaua. Românii au avut ocazii, au avut un joc bun, dar s-au lovit şi de ghinion. Ce cred despre Steaua pentru mai departe? Hmmm, sper să-i mai ţină ghinionul! Dar mai au şanse la primăvara europeană".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
manty_one
manty_one  •  30 Noiembrie 2014, 17:13

Nici nu ma asteptam ca acest articol sa fie semnat de altcineva decat de Eduard Apostol...reporter Can-can!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Noiembrie 2014, 11:07

Cum reusesc astia de la dinamo sa ii cheme pe toti BOUbar, BOUrcea, etc ? Sa fie o coincidenta? Mai ales ca nici mutrele de rumegatoare nu prea ii ajuta....

mihaicatalin74
mihaicatalin74  •  29 Noiembrie 2014, 23:25

Cocar e cam l.a.b.a.r . Oricum au galerie , ma :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează