FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Leo Grozavu regretă accidentarea lui Nicuşor Bancu » "L-am urmărit şi chiar ne-am dorit să-l aducem la echipă"

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 14:58

Accidentarea suferită de Nicosor Bancu în timpul meciului cu Viitorul Constanţa i-a întristat şi pe cei de la FC Botoşani, adversara de sîmbătă a oltenilor.
"Îmi pare foarte rău pentru el, mai ales că noi în vară l-am urmărit şi chiar ne-am dorit să-l aducem la echipă. Am avut o discuţie şi îmi pare foarte rău pentru el. Dacă putem să-i alinăm suferinţa, sîntem alături de el.

Sînt lucruri care se întîmplă din păcate în fotbal. Nu sînt plăcute, dar cu toţii ştim că astfel de evenimente se pot întîmpla. Nicuşor este un jucator tînăr şi îmi doresc să-şi revină cît mai repede, pentru că e un fotbalist care are multe de spus în fotbalul românesc", a spus Leo Grozavu.

În minutul 96 al meciului CSU Craiova - Viitorul 2-1, Şeroni i-a provocat o  accidentare dură lui Bancu. VEZI AICI DETALII

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează