FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

S-a rupt achiziţia » Francezul adus de Rapid va reveni pe teren abia în 2015

Articol de - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 22:49

Francezul Boukaka a suferit o ruptură musculară şi va reveni pe teren în 2015.

Avînd în vedere situaţia clubului din Giuleşti, alb-vişiniii s-au mişcat greu pe piaţa transferurilor în vară. Ulterior, văzînd ca echipa nu merge, acţionarul Valerii Moraru şi-a dat acordul pentru aducerea cîtorva fotbalişti străini.

Francezul Jean Bryan Boukaka a reuşit să impresioneze în cele două partide în care a fost folosit, în Cupa României cu CFR, 1-2, şi în campionat cu FC Botoşani, 0-3. Totuşi, Marian Rada nu se mai poate baza acum pe serviciile sale. Mijlocaşul ofensiv a suferit o ruptură musculară şi are şanse minime să mai evolueze în 2014.

Tehnicianul Rapidului a explicat situaţia elevului său: "E greu să mai joace. El a venit nepregătit, acum trebuie să facă o pauză de două-trei săptămîni. Pînă ajunge la un nivel fizic bun se termină anul. S-a rupt pentru că nivelul pregătirii a fost prea ridicat pentru el. Acesta e riscul cînd aduci fotbalişti în plin sezon".

"Una e să vină jucători în vară şi să-i vezi în cîteva amicale, să ştii ce pregătire au, şi alta e să aduci fotbalişti în noiembrie, liberi de contract" (Marian Rada, antrenor Rapid)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 13:04

mda.. la omul sarac nici boii nu trag.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează